Tuesday, August 21, 2012

Bercuti

Org lain lama dah start cuti

Aku plak baru nak bercuti

InsyaAllah balik kg mlm nih



Mcm biasa mau berehat semahu mungkin

Penat dah kumpul duit raya utk adik2 & family

Walau raya dah berlalu beberapa hari

Tp feel masih ada



Btw aku dapat rasa medium blogging sunyi jab lately

Mungkin masing2 balik kg dan bercuti merai raya sakan

Atau mungkin juga internet xde line kat kg maka nak update blog pun susah



Mcm aku nnti lah, dulu pakai broadband ok lagi, ble update blog walau line cam siput sedut

Tp nnti tak bole dah rr, sbb pakai P1 tuh, tak mau la angkut balik kg

Bag nak muat pakaian je

Bwk plak seketul bag je

Nnti update pun pakai iphone



Oklah, to all yg masih bercuti harap apy apy lah ye

Mana yg nak start keje balik tuh, selamat bekerja, turn sy plak nak berehat-rehat

Chow!


6 comment(s):

the malay male said...

selamat beraya bro

crescent said...

selamat hari raya...ok lah tu...aku esk baru start cuti yer...huhu...sadis...
hati hati kat kg...jgn men mercun sgt...haha...

Fel said...

Selamat bercuti, bukankosong! :)

bukankosong said...

@the malay male slmat hari raya

bukankosong said...

@crescent haha, xdenyer main mercun, slmat hari raya beb

bukankosong said...

@Fel same 2 you fel