Thursday, August 30, 2012

orang tua sekarang nih



kawan aku datang kat aku

' shid aku rasa, lately aku dah tak boleh tahan, rasa macam kesabaran aku dah kurang, customer nih boleh tahan kurang ajarnya. Nak nak orang tua, pakcik tua & makcik tua yg perasan hebat '

' kita cakap baik-baik dia kasar plak, bangga sangat mereka makan garam dulu, so anak muda macam aku nih dianggapnya selekeh '



sambung kawan aku lagi...

' agaknya sebab ni lah anak muda zaman sekarang kurang hormat owg tua kot ? '



cam mana?

kan kawan aku dah kuar statement cam tu

ada benarnya kata beliau, kerana adala a few times aku pernah terkena

sindir yg tak tahan tu, terang-terangan lagi

sek baik kami nih cepat bertapak ke dunia nyata dan mencuba menghormati kehendak mereka



demn!



15 comment(s):

Anasyg said...

nak suh diorang kembali bertapak ke dunia nyata gak ... tampo kan aje

.FH. said...

cengitu la customer always right .

Ri said...

biasa berlaku sekrg di kalangan org yg ada 'lebih'
lbh umo
lbh duit
lbh ilmu

hrp diorg sedar dan jd insan yg 'lbh baik' pulak

Lelaki Ini said...

huhuh
sabo je la weh!

the malay male said...

tambah lagi pakcik2 yg berkopiah, dia saja yg betulll

Asrul "iLham" Sany said...

mak ngan ayah sy cool...

hahaha

Fel said...

Ada betul juga kata kawan kau tu. Hmm.

bukankosong said...

@Anasygkalau tampo,lain plak jadinya

bukankosong said...

@.FH.xdelah, patutnya owg tua lebih berhemah gayanya, ini tidak,mulut puaka

bukankosong said...

@Ri tul tu,pikir pikirla, karang xde yg nak melawat ko time sakit

bukankosong said...

@Lelaki Ini sabar je lah nih

bukankosong said...

@the malay male kononnya lahhh

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany sek baikkk

bukankosong said...

@Fel kalau dah terkena live, mmg rr mcm tu mereka

Joe_Hans said...

sabar jela...hahaha