Thursday, August 2, 2012

scarJo beranak lima


pernah dientrykan pasal  hamster  sebelum ini rite?

ada sebut pasal pendatang baru kan, namanya scarJo

hugh jack man mmg power rr



kali ini beliau telah membuat ScarJo menjadi ibu beranak lima 

bertambah lagi ye bilangan hamster gua

excited nak nengok kacukkan dengan si gadis berbulu hitam nih plak







16 comment(s):

Syakir Rahman said...

fuyoo...pndai kau bela hamster,bgus2.. kalo aku, dlu ada 2 ekor hamster...las2 dua2 mati...ahahah...

Anasyg said...

@Syakir Rahman geleng2 baca komen cakir2- rash, jaga scaJo leklok, nnt da beranak kasi tunku-bia elok balik peranakan dia, nnt nak shooting pilem balik - ahaha

Fel said...

ScarJo. Sungguh unik nama tu. Pandai betul kau pilih.

Jiwa Perempuan Gila said...

Scarjo ? knbpa x sparjo . heheh

uikz3x .

Ri said...

rajin ko bela 'anak-anak angkat' ni ye, shid :P hehe

SM said...

gua pernah bela hamster, tapi tak tahan lama sebab saling berbunuhan. yang terakhir mati sebab tekanan emosi.

Asrul "iLham" Sany said...

Tahniah... Hamster saya pun baru je beranak semalam...

ஜ miss klanika ஜ said...

power la scar jo ! hehe

bukankosong said...

@Syakir Rahman kadang ada hamster yg tak serasi, so pandai2 tanya pakar untuk nak bahagiakan mereka balik, antaranya bagi mereka mandi sekali dengan bau yg sama

bukankosong said...

@Anasyg haha, nak shooting balik ye? kih kih, aku tunku kan terburai isi perut lak :P

bukankosong said...

@Fel scarJo adalah singkatan dari scarlett johnson , diilhamkan dari my housemate

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila scarjo bunyi cam betina, sparjo mcm jantan plak bunyinya

bukankosong said...

@Ri meriah la sikit umah, ada aktiviti nak wat

bukankosong said...

@SM kah kah, mcm aku cakap kat komen syakir td, kena serasikan mereka balik dengan bagi mereka mandi sekali

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany :P

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ benih hugh jack man tuh :P