Friday, August 31, 2012

rokok legend





femes lagi ke skrg?

kat bandar nih takde la, tp kalau kat kampung ada lagi kot

pernah lepak kedai kopi ceruk kg, ada atuk atuk masih hisap lagi

even terselit Dunhill celah telinga tapi tetap menyinga cari rokok daun gak



nih kira antara rokok legend rr kat Malaysia

safety memang tak seberapa, tp feel dia bole tahan

even aku bukan smoker ( antara sbb duit jimat ) tp pernah merasa rokok daun ketika masih kecil dulu



saje bebudak rite? suma menda nak try

lepas perkena, batuk tak henggat

hoho, antara moment kanak-kanak yg tak bole dijual beli




20 comment(s):

Fel said...

Ini rokok lejen kegemaran kaum tua.

SaddLone said...

aaa...emm..
sebenrnya time kecik2 dulu aku penah try neh.. ngn abg2 aku..aku tanak abg2 aku paksa dlm hati nak try..nk try..*jngn bgtau mak aku


haha moments !

adam said...

pow pow pow

*asap berkepul-kepul naik ke udara*

Ahhh

Jiwa Perempuan Gila said...

kat sabah masih banyak lagi orang2 tua guna benda niey ..

crescent said...

rokok gulung!!!arwah atuk aku hisap rokok nie...otai sgt...

the malay male said...

orang tua minat ler ni..org muda malas nak gulung :-)

ஜ miss klanika ஜ said...

terkenang datuk gua di kampung ~

luddin said...

rokok daun...terbaik!! pernah hisap benda alah nie...pahit....pas tu asyik nak ludah je..!!

Joe_Hans said...

bapak aku salah seorang pengemar...muahahaha

Aku Pencerita said...

aku pernah kecap sepuntung dua. kena cekup, lari nyorok bawah rumah. *sumpah kenangan plg legend.

bukankosong said...

@Fel kalau Fel try, mesti vouge..haha

bukankosong said...

@SaddLone serius, sama wei...haha, sewonok actually, thrill tuh!

bukankosong said...

@adam lagi menyegat dari Dunhill kan adam? ko mesti terrer jawab nih

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila masih ada pedalaman, ofkos!

bukankosong said...

@crescent kan kan kan, sgt otai!

bukankosong said...

@the malay male sape kata? benda yg baru nak cubala baru syokkk

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ samala kiter

bukankosong said...

@luddin sampai terbakar bibir ye

bukankosong said...

@Joe_Hans bapak aku dah beralih ke Dunhill, mau kelihatan moden katanya

bukankosong said...

@Aku Pencerita dah besar nih, bolela, xdenyer kena cekup