Tuesday, August 7, 2012

beliau mmg begitu


ada seorang nih tak pernah berubah

atau tak taula beliau mmg begitu



beliau seorang perempuan

kalau tgk dari mata kasar, beliau seorang yg tabah, hebat & detail orgnya



tp cur tgk dekat dekat

nauzubillah, touchingnya tuhan aje yg tahu

bayangkan tak call pun jadi isu, sedangkan aku call mak ayah aku pun boleh bilang ngn jari

kawan aku plak tak berkesempatan nak pergi majlis kahwin adiknya

smpai skrg tak mau ditegur layannya



pikir 2 tiga kali, kami dah immune

sek baik beliau bukan awek aku atau adik beradik aku

kalau tak lama dah aku terajang



* beliau sgt dahagakan perhatian, namun mengenangkan beliau baik dan byk menolong org,aku maafkan


14 comment(s):

adam said...

keh3. stended lah tu.

nama pun gadis.

tengok aje Jiwa Perempuan Gila, Si Gadis Garang tu.

Nama tak mahu kalah. tapi hati mau jiwa-jiwa juga.

hehehe.

mampus aku kena ngan depa satgi nih.

the malay male said...

perempuan tetap perempuan.

ஜ miss klanika ஜ said...

gamaknye terlalu diberi perhatian kot.

bukankosong said...

@adam terus 2 owg tu xkomen, kih kih

bukankosong said...

@the malay male sbb tu ada lelaki yg memujuk

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ tulah, bila dimanjakan lebih

Fel said...

Amboi amboi Encik Adam. Sedap nampak mengata kita? Cis. Haha.

Berbalik kpd entry ;
Perempuan memang cenggitu. Luar nampak kuat, dalam siapa tahu. Kih kih.

Jiwa Perempuan Gila said...

amboi Adammmm . suka sangat main seru2 niey kan . cisssshhh

adam said...

keh3. depa mai dah...

haha. membahan itu lumrah saya. mohon dimengertikan. hehe.

Fel said...

Mengerti sangat dah. Haha.

bukankosong said...

@Fel hoho, sesaje je adam tu, meh kita mengDOG dia plak kat blog dia

bukankosong said...

@adam sesekali bergurau apa salahnya

bukankosong said...

@Fel :P

Asrul "iLham" Sany said...

owh, nasib baik sy tak akan menghadapi masalah ini...