Wednesday, August 15, 2012

penangan FB



skrg semua menda di 'link' an dekat FB

kayanya pencipta FB tuh



kalau perasan program TV, iklan, website promo even nak jual kuih pun empunyer owner ada FB untuk dipromo kat situ

FB dah seiring sejalan mcm email

silap haribulan takde email pun tak pe

btw tak payah sebutla pasal cari kawan & jodoh segala tuh



sbb tu kalau tanya kawan yang jawabnya tiada facebook

kita tercegil bijik mata,terkejut

'ko masih duk zaman batu ke?' 

'duk gua mana wei?'



sentap tau untuk yang tinggal kat gua musang tuh





19 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

oh, awak kan penulis artikel kebaikan laman sosial... kagum ~

NIZAM said...

memang. all social network. ngan Yahoo news pun. memang kena hati2 la nk bc news kat yahoo sbb apa kita baca, terpapar kat fb.

whoa! header baru sempena syawal ke? hehe ;)

Fel said...

Bukan penggemar Facebook.

the malay male said...

musim FB, nak buat mcm mana... tunggu je la bila FB nnt dah jadi mcm friendster dan my space. masa tu apa pulak yang jadi fenomena ye.

LelakiSemalam said...

Tak layan sangat...

ஜ miss klanika ஜ said...

lagi bagus kalo mark org melayu . boley gak nak bangga ye dop?

i'm shin... i'm inesen said...

nk nak gitau.. FB alternative manusia nak cari jodoh.. nak cari gado.. nak cari scandal.. nak cari pasal.. nak cari SEX #eh

crescent said...

dulu penah diactivated fb sebulan...terasa sunyi hidup ini...hahaha...serius wei...lepas tue dah pandai kurangkan waktu berfb...so skang tak online pun xpe...huhu...

Jiwa Perempuan Gila said...

macamlaaah best sangat Fb tuu kan ..

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany tp royalti tak pernah dapat, ceh~

bukankosong said...

@NIZAM hoho, header owg bagi bro

bukankosong said...

@Fel tgk Fel pun dah tau, kah kah

bukankosong said...

@the malay male tulah, Google + plak kot nnti

bukankosong said...

@LelakiSemalam sy layan lite lite je

bukankosong said...

@ஜ miss klanika ஜ tp beliau makan budu, kah kah

bukankosong said...

@i'm shin... i'm inesen pengalaman shin tuh, hehe

bukankosong said...

@crescent patutla jrg nengok ang kat FB lately

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila adala certain part tu best gakla

Fel said...

Eh, macam mana tahu? Haha.