Friday, August 3, 2012

pukul




'' sape cute? aku ke dia?! cakap?! ''



actually aku nak cerita sikit kat sini, aku pernah ternampak depan mata,live!

lelaki pukul lelaki sampai berdarah duh, thrill giler ( kalau lelaki pukul pompuan atau pompuan gaduh tarik rambut, tu version lembut sikit )

selalu nengok dalam TV, kini depan mata

tetiba aku loya, maklumla masa tu sengit sangat

hampir2 dah tak macho dah wei



aku tak sangka, aku tak boleh dengan darah, penat jadi sains student

sek baik pernah bedah haiwan je, kalau bedah manusia, tak ke pengsan

buat malu aje!



btw insident nih berlaku lepas kami ramai-ramai habis karoake beberapa tahun lalu 

( basi dah, baru nak crita )

giler mamat tu dipukul lunyai

aku ngn geng, gila tak berani nak dekat sbb ada yg berkayu dan besi segala



owg sekeliling pun sama nengok

menikmati version pukul memukul ala filem live

laju aje darah mengalir dari muka mamat tu

ala-ala tersimbah merah mcm background blog  jiwa perempuan gila



then lepas tu polis dtg

lama gak kami berdiri tengok, kalau ada popcorn lama dah habis


8 comment(s):

Anasyg said...

bawak2 lah beristighfar ke apa-seb baek polis dtg - kalo biar je, tak ke korang kena gi kenduri tahlil malam tu.

Fel said...

Isk. Kalau aku, dah lama aku blah dari tempat tu. Bab bergaduh ni, aku tak boleh tahan.

Jiwa Perempuan Gila said...

mesti best kan ..
boleh join sekaki . hahaa

*darah2 itu aku suka :P

SM said...

kalau sekarang mesti yang tengok tu masing2 berebut nak ambik video, lepas tu upload kat youtube.

bukankosong said...

@Anasyg tulah, cuak cuak

bukankosong said...

@Fel asalnya nak blah, tp sbb terkesima, terus terkaku kat situ

bukankosong said...

@Jiwa Perempuan Gila ko nih, aduyaiii..haha

bukankosong said...

@SM a ah, adala a few buat mcm tuh, kalau search mesti ada