Sunday, February 6, 2011

1st time dpt teddy bear ...

Ni apa nih? Teddy bear? ...ko biar betul shid ko beli teddy bear ke? Ha..ha..wat malu aku ja!!Pe jadah owg jantan beli teddy, aduiii...jambu! mat bunga!!!

Wah..wah..wah!!! kemain ko kutuk aku ye, nih owg bagila, hadiah birthday aku.Takkan nak tolak kot,ambik je.Lagipun bilik aku nih bukannya ada teddy bear yg besar pun. 1st time dapat nih...ace ce ce...ye ye or je ye!

Tul la,tak tipu...memang 1st time dapat teddy yg besor mcm nih. Thanks 2 my fren,my boss dan member2 yg lain buat sambutan my birthday aku kali ke-2 td kat KFC. Actually birthday aku 24 Januari aritu , tp since admin staff still nak wat celebrate spt mana sebelum2 nih(suma admin staff birthday dirai) maka celebratela kami td ngn jayanya kat KFC.

Best...

Alang2 member aku sowang agi pun birthday dia jatuh pada bulan yg sama, kami celebrate sekali la. Dia pun dapat teddy bear, cuma yg jantinanya pompuan.Aku dapat yg jantannya.Hu..hu..suka aje ye!

Apepun thanks suma...

3 comment(s):

misz myza said...

xpe.. x salah kalau lelaki dapat adiah teddy bear.. ok je... nak peluk teddy bear, pun bolehhhhh... ehhehehehehee

Deeyaudeen Sabri said...

aku pun suke teddy bear wooo ! :P

amry said...

pergh!2 kali sambut besday. memang bertuah la ko bro. hehehe
aku suka gak teddy bear. cute per. haha