Saturday, February 19, 2011

Bg chance borak hal CINTA




Malam yg sunyi...sesunyi hati aku nih kot? Sunyi ke? Adala sikit-sikit...tp itu tak penting sebab buat masa sekarang aku bukan ke arah itu. Tetapi jika ia terjadi, mungkin bonus kot bagi aku.


Cinta?....entahla, ada 3 owg penah ketuk hati aku tp semua tak berjaya. Hanya aku sendiri tahu kenapa? Bila ingat balik sgt sadis...rasa macam masa tu bukan diri aku je. Kalau korang tak percaya korang selak rr entry-entry masa mula-mula aku buka blog nih, mmg jiwang karat giler.

Tapi masa itu aku tgh sengsara sangat-sangat. Well... dah berlalu pun, just bole kenang-kenang je. Kadang d'pikir takde yg menarik pun sbb aku macam owg bodo.

Memang rr cinta kadang-kadang bole wat kita jadi bodo,buta dan angau. Korang2 lagi makan cili dari aku kan? Maka korang taula can ana rasa.Ada kata manis...yala masa ngah bahagia, ada gak yg kata pahit sbb dah putus kan?

Biasala, sehingga tibanya d'satukan ke alam perkahwinan ,pahit getir bercinta tetap d'rasa. Apepun bila dah kahwin jgnla plak bercerai-berai, tak elok dan membazir je. Aku yg bukan owg kaya nih tau sgt byk mana habih utk majlis kahwin nih...maka hargaila rumahtangga korang tu.

Kalau kaya sekalipun, ingat-ingatla masjid yg d'bina bukan bole dibuat main-main,tambah-tambah bila ko dah ada anak.

He...he...maaf ya, malam nih tiba-tiba tercerita pasal hal CINTA lagi. Maklumla duk sorang2, nila padahnyaaaaa....

5 comment(s):

i'm shin... i'm inesen said...

aishh.. sapa la yg sadis bebeno main ketuk ketuk hati lak.. kalo shin la.. shin ketuk kepala org tu balik huhu..

xper la.. sama sama kita berusaha buka hati org dan buka hati sendiri utk org len ek

Fauzzan Helmy Anuar said...

Single tu lagi bagus. Tak pening kepala nak jaga hati orang sana sini. Free...

flyz said...

shin: dugaan tu namanya...sabar jelaa

Fauzzan H: mmg rr, tp berapa lama? nnti sunyi plak slalu sowang2...

Joey said...

when you think more of yourself other than anyone, perasaan sunyi tu takdela affecting

it's selfish, i know.

bukankosong said...

Joey: xdela smpai tahap tu...namun 1 day, i will...nak gak ada owg syg kannnn?