Thursday, February 17, 2011

Tak menarik sekarang








Cuti lagi, just berehat kat umah je,kalau sebelum nih asyik nak tgk wyg dan karoake tp hobby tu mcm hilang lately.Aku sendiri tak tau nape? Tgk mood gak kot plus kawan-kawan yg bz aku malas nk ganggu diaowg.Lagipun loser aje pegi tgk wyg dan karoake sorang2,tak penah d'buat owg okkk!!!

Line tenet plak slow yg amat, aku tak tau nape line Celcom kat kediaman aku nih dah mula slow, may be dah start compete ngn pengguna-pengguna baru. Meletup gak kat dalam nih,geram yg amat, nak surve apa-apa pun terbatas.

Bil bayar ontime je tp line tetap mcm nih.Ke nak aku tambah package yg mahal? Tp kalau mahal pun kalau dah lembab macam nih wat rugi aje. Sebelum nih ada gak time dia ok tp sekarang hari-hari yg aku lalui server siput yg amat!!!

Layan TV pun busan, alih-alih cerita seram yg bagi aku tak seram langsung! Buat-buat sangat.Feel tgk cerita hantu skrg tak macam tgk cerita hantu kat tv dulu-dulu. Tak taula producer tempatan nape gigih nak hasil story mcm nih. Rakyat Malaysia agaknya bole terima format-format mcm nih kot.

Aku pulak...sunyi je, rasa kosong dan entahla...takde semangat lately. Aku wat keje pun ikut flow je seperti sekarang takde apa menarik dan mengujakan aku. Kawan-kawan plak aku byk biar mereka ngn hal mereka,aku lebih senang wat hal sendiri. Kecik hati sikit-sikit pun ada gak nih.

Tp dari melayan perasaan yg bukan-bukan baik aku explore menda-menda baru yg aku rasa baik untuk aku kan? Tp menda apa tu?

6 comment(s):

delarocha said...

tukar streamix la weiii

bukankosong said...

lembab upacara pemasangannya tu...member yg daftar smpai skrg tak dapat2 agiii..can ana tu?

delarocha said...

ye ke? kat sini ok je... hari ni register, esok pasang... huhu

bukankosong said...

tgk tmpat kottt...tp nk tryla kalau okk

Joey said...

eh. p1 tak nak try?

p/s karaoke sorang..loser kot

tengok wayang sorang2.. tak loser!!!

I selalu tgk wyg sorang2 :)

flyz said...

Joey: A ah,karoaks sorang2 mmg rr...P1? mcm sama je kot...