Monday, February 21, 2011

Entry bodo



Rutin wajib saya?


Balik umah je on laptop dan line tenet,semestinya bukak FB & Blog...TV time rasa ada mood nak tgk baru bukak.Kedian bertapa la kat bilik sampai aku rasa lapar,nak buang air dan nak kuar jalan ke mana-mana. Mostly nih rr rutin saya.


Bosan ke? Oklaaa....ada gak rasa macam entah apa-apa rutin aku nih,but selagi tenet ada,selagi tu la aku tak busan kot.

Selain kuar gi keje,kadang-kadang gi beli makanan...kalau xde member nak teman makan luar maka aku bungkus je makan kat umah. Seriusly setakat nih aku cakap aku dah bertahun-tahun tak masak...suma beli luar, may be aku akan masak atau ada owg kena masak utk aku bila aku dah kahwin nanti kot.

Calon bini sape? Entahhhh....takde agi,sape-sape yg nak kat aku nih bolela kontact i ok...he..he...(promo jabbb)...ngee`

Terimala entry bodo nih ekk,sbb aku rasa menda nih aku nak bagitau korang malam nih...ha..ha..meh gelak utk aku sama-sama.

3 comment(s):

delarocha said...

sama dengan :-)

Joey said...

hahaha.

hidup ko lebih kurang dengan aku.

cuma aku taklah terperuk dalam bilik. sebab tv aku kat ruang tamu :)


p/s nanti aku gi jusco kita makan2 :)

bukankosong said...

Joey: wokeh...sy tunggu...