Saturday, February 5, 2011

Berukband!

*Palsu sgt kannn!!!

Bosan aku ngn lain tenet yg asal je tgh bulan mesti lembab! Yg asal je weekend ratus2 kali lembab! Dah terbayang dah dalam kepala otak aku broadband nih terburai, bersama-sama laptop tercinta nih. Nasib akal waras, kalau tak dah lama ok!

Nak blogwalking tak usahla ko bermimpi, lainla kalau ko gigih on off on off berukband nih ngn refresh page segala,jadila gak...tu pun tahap kesabaran dah 18 petala langit. Hampir-hampir guncang iman aku!

Tapi pikir gak,kalau setakat bayar RM68, Celcom plak tu so takyahla nak berimiginasi line selaju roket. Maka wasatiah je la, redah seboleh yg ada. Esok aku dah kaya, siapla ko!

Suma owg hadapi situasi nih kan? Specially student-student dan owg2 makan gaji macam aku. Yg kaya, yg hebat tak usah compare ye, sbb ko dah memang hebat! Ada juga guna line tenet mahal tp kawasan rumah mereka plak coverage tak seberapa maka pasrah lagi jugakk. Negara kita masih bayi agi kot hal-hal jalur lebar nih.

Tapi kalau aku balik kg lagila merana, sana 3G tak de langsung. Siput kalau lumba ngn aku memang champion la!

6 comment(s):

Auto Backlinks said...

This is a free link exchange service as backlink, Everyone knows how important backlinks are to getting a good rank . Here we offer a backlink free and fast for your sites.

Azmer Lias said...

hahahaha..
beruknband...
brand bru ek??
nway,nice header..!!

bukankosong said...

Azmer: Thnkss...simple aje

Joey said...

celcom memang lambat. tapi ada satu kelebihan berbanding dengan yang lain iaitu celcom tidak block website, if you get what i mean :)

bukankosong said...

Ya...Mr J, lama tak nmpak ko on9?..

amry said...

beruk band jenis apa pon bro. memang menguji keimanan derrr...samapai time rasa macam nak lempar kat sungai jer