Friday, February 11, 2011

Salam terima kasih

* See! guna pos laju agi. Hadiah misteri pemberian Amir Rayyan


* Sebuah Travelog Istimewa....karya Ustaz Pahrol Mohd Joui,penulis pakar motivasi.

Salam,

Hari cuti adalah hari untuk berehat,hari untuk stop jab fikir pasal keje dan semua. Nak buat apa ekk aku hari ni? Actually ada planning nak gi jalan-jalan S.alam umah my fren dan umah adik tp tak sure agi mau pegi ke tak? Tgk mood aku je.Bole plak macam tu ya? He..he..Hafiz jgn marah ekkk...Dah conpirm dah ngn diaowg aritu nak berjimba-jimba ngn diaowg actually....

Oh ya, bila nak kuar bilik tadi aku terlihat sesuatu kat atas meja ruang tamu, waaaaa!!! hadiah misteri dari Amir Rayyan dah sampai. Thanks 2 him sbb susah payah send sebuah buku istimewa untuk aku. Buat susah-susah je ye, malu pun ada.


Nape aku dapat?Actually aku ada komen sesuatu kat sebuah entry beliau. Langkah kanan betul, bila beliau ada PM kat Fb mintak alamat. Me kasih ye En Amir Rayyan.Saya sangat menghargai hadiah pemberian tu,walau aku malu actually sbb komen aku tu sikit je.He...he...

Lately aku agak susah nak blogwalking, line berukband aku sekejab ok dan sekejab tidakkk, nak baca entry para bloglist aku pun susah, keciwa sgttt. Namun aku bersyukur masih ada yg sudi singgah d'sini.

Aku try my best untuk berkunjung balik dan singgah ke blog korang utk nak sambung ukwah tu.He..he..jgn marah ye kalau aku tersinggah lambatttt.

Apepun kita terus bermesra kat alam maya ni tau...

4 comment(s):

encikReza said...

nnt wat n3 ttg buku tu tau
kalau best blh pinjam!
hahahahahahaaa

bukankosong said...

Ok encik reza, bole ajeeee...

Amir Rayyan said...

Alhamdulillah..harap anda suka..:)

bukankosong said...

Amir: mesti lol...thanksss