Tuesday, February 15, 2011

D'Pantai Morib

*Menjejakkan kaki ke sini, dulu Final Year Project Uitm aku kat c,ni rr

*Bole tahan cantiknyer...



*See! Lumpur je,mcm ana nak mandi?



*Maka kami just jalan-jalan je...


Salam Maulidurrasul buat semua...ada yg bercuti arini kan?

Actually entry kali ni agak terkebelakang sikit sbb baru sekarang aku dapat mood nk publish...nak cerita sikit masa hari ke-2 aku d'S.Alam...keseronokkan bersama teman-teman Matrikulasi buat aku rasa rindu akan saat-saat masa kat matrik dulu. Lama gelak ketawa macam nih tak kuar....asyik-asyik gelak je ye dgn mereka kat sana.

Asalnya ingat tak jadi nak gi Pantai Morib tapi mengenangkan seorang member aku yg bekerja kat Sime Darby Banting bagi lampu hijau untuk ke sana maka kami berpeluang ke pantai yg bole tahan indahnya tu,but pantai nih setakat bole jalan-jalan je,tak sesuai mandi sbb air kat c,ni keruh dan agak cetek.

Kami just bergambar c,kit-c,kit,jalan-jalan bersembang serta bergelak ketawa mengenang saat-saat time kat matrikulasi dulu. Syokkk sgt...

Yang bestnya kami merancang untuk buat trip ke Matrikulasi Kulim Kedah nanti (bulan 4),suma akan pergi...sambil-sambil melawat nanti kami nak pusing-pusing Kedah dan Penang nanti. Tak sabar rasanya....

Aku bab jalan-jalan nih no halnyer,tambah-tambah ngn member sekepala kan!

7 comment(s):

Azam Shah said...

x pernah p pon pantai morib. tp cambest jewp. :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

morib..hmmm..cm sadis laaa..

bukankosong said...

Zam:Xdela best sgttt

Bro Fauzi: tau xpe...

DuniakuAbstrak said...

pergi mana-mana pun dgn member yg best tetap akan jd best ye dak?

Xtreme_O2 said...

bila pula aku leh jejak kaki di tempat masa wat final project dulu - Sabah Tea Garden, Kundasang? :"( Rindu... Dh 3 tahun...

░♥si lampu neon♥░ said...

teringat sosilawati la weh woooo scary gak

amry said...

seperti pernah ku lihat tempat ini tapi dimana ya?? kekeke