Thursday, February 10, 2011

Mengejar kegembiraan



Cantik je matahari hari ini,secantik jiwa tiap insan yg sedang berpusu utk gi keje dan tak lupa buat warga student yg ngah kejar waktu yg mungkin sikit masa agi kelas akan start.

Ha..ha..

Aku hari ni happy je, lately kureng idea nk mencoret sesuatu kat sini. Tambah-tambah berukband aku yg sukar d'duga dengan kelembapannya yang AMAT! Serta masalah blog aku sebelum nih.

Namun aku harap aku Happy, dia Happy,awak Happy,kau Happy dan hang Happy dengan apa yg korang suma lalui dalam hidup ini. Jangan sedih-sedih walau dugaan berat kekadang menganggu korang.

Hidup memang begini,sabar jelaaa....

Dugaan yg pelbagai bukan? Dugaan kerja,Cinta,keluarga,orang sekeliling, kenderaan,duit dan sebagainya.Bijak-bijakla cari penyelesaiannya.Yang penting akhirnya nanti kita kembali ok,happy dan bahagia.

Oraitla...nak gerak gi keje dah,esok ngan lusa aku cuti,seronok bangattttt!!!

3 comment(s):

Ungu said...

aku gembira bila aku dapat buang air besar sebelum kelas.

rasa kurus pastu.

bukankosong said...

ha..ha...betul3x..

amry said...

coretan yang lahir dari hati ni..hati berbunga. wakaka...
komen ungu buat aku nak tergelak..kah kah kah..kelakor wehhh