Wednesday, February 23, 2011

Anti reptile siap loya dan geli lagi

*Selain lari, aku juga akan muntah bila lama tgk...


Yup! Wats up!

Wei...ko penah tak? Atau kata lain ko ada tak rasa tak selesa ngn sesuatu specially menda-menda hidup nih specially ngn binatang la. Kalau owg pompuan tu aku byk rr dgr...geli ngn lintah la,geli ngn ulat bulu la dan sebagainya. Gelinya mak aih, jumpa aje sebatu larikss, jumpa aje menggelupur menjerit mcm menda tu nak bunuh ko.

Aku kat tempat keje, ada 2 owg anti gile mereka ngn katak dan ulat bulu. Asal dengar je menjerit-jerit serta lariks jauh-jauh.Kalau jerit perlahan xpe ...nih owg sekeliling tak peduli, ingat ke histeria ke ape? rupanya geli ngn katak je....aduiyaiiii.

Tapi tu pompuan...lumrah lol! tp what about jantan? acece ce...ko jgn ingat nak jaga macho je beb...sbb aku dah jumpa a few owg yg takut kat menatang nih mengalahkan pompuan,muka ke main agi macho perkasa tp sekali jumpa cicak sebatu hilang diri. Kantoi!!! siap jerit-jerit garau agi k! Nasib baik tak kepit!

Aku? Takdela sampai tahap tu...just geli geleman je, kalau jumpa tu just just pandang 1 belah mata aje. Aku kureng c,kit ngn species bersisik-sisik nih, AKA Reptile...entah lol bila tgk sisik diaowg wat aku rasa geli,nak muntah,loya dan takut-takut kecil gituzzzz(cover sgttt).Ha..ha...



*Katakan tidak pada ini!namanya Gila Monster

Antara yg aku anti tu adalah ular pucuk,ular warna warni, biawak, sesumpah dan pe2 je yg reptile yg melibatkan sisik kasar,lembab dan tukar warna tu. So jgn harapla kalau gi zoo aku nak dekat ngn menda alah nih.

A few member aku pun dah tau tahap ke tak sukaan aku terhadap species yg ada owg rasa unik nih, tp member-member kan? lagi menda yg kita tak suka nih lagi la dia nak usik.Ceh!!!!


6 comment(s):

Deeyaudeen Sabri said...

aku geli dekat lipan.haha :P

bukankosong said...

Aku lipan ok agi...siap ambik kaki pijak lol!

delarocha said...

elok le geli, jgn berani dekat sgt kat ular tu, kang ditelannye ko, tak ke naya...

intan.maisarah said...

jgn dekatkan ku pada ular.
bulu roma semua naik.
tegak!

bukankosong said...

En Delarocha: semestinyer,nak-nak yg berbisa nihhh

Cik Intan: tau xpe...larik jauhh-jauh

kenshiro said...

woww aku pun geli kalo tgk ular...