Saturday, February 19, 2011

Visitor today

*Gambar hiasan


Munin!!!

Apy Saturday 2 all, tiada yg menarik buat aku rini melainkan gi keje je...busan kan? Takpe2 sbb dah tanggungjawab maka aku tetap bekerja ngn sepenuh hati.Lagipun dah busan dah cuti 2 hari.

Orait pe lak nak update rini? Oh ya aku ingin berbicara pasal priority atau menda apa yg aku mostly check masa bukak blog.Kalau dulu aku tak kisah sgt sbb aku tulih blog nih just suka-suka tp skrg adala sikit-sikit ambik kesah sbb nak perhatian katanya.Kih..kih...

Visitor today! nila yg aku check, amat penting untuk blogger-blogger mengetahui akan visitor blog masing-masing sbb dari situ kita bole tau blog kita nih effective tak? dikenali tak? atau menjadi tumpuan ke tak?

Ada yg kisah dan ada yg tak...

Untuk aku, takde la sampai bole bunuh diri kalau tak capai target aku but kalau check, if ada owg dtg sini pun dah kira bersyukur, yg penting apa yg aku nak share ngn korang adala owg baca tul tak?

Bonus untuk aku kalau ada bloggers yg sudi singgah lalu komen entry aku. Me kasih pada yg penah komen, actually aku dari semasa ke semasa cuba nak meningkatkan mutu entry aku sbb aku sedar kadang-kadang aku tulih pun menda-menda yg merapu serta tak menarik minat pembaca.

Sebab tu aku rajin BW(blogwalking) untuk nak cari idea, tips dan petua-petua macam ana diaowg bangunkan blog diaowg. Sometimes kerenah berukband aku membataskan aku utk BW tp aku tetap gigih, tetap singgah gak. Gengblogger la yg byk membantu!

* Blog aku blog yg suam-suam kuku je...visitor tak ramai pun

4 comment(s):

NAZRUL AZAT said...

yuhuuuuu... saye datangggg ;-)

Azmer Lias said...

chaiyok2!!!
smgt itu yg kita mahukn.
hehe

bukankosong said...

Zat: ye ye ko dtgggg...

Azmer: a ah smgt tu la kottt

Kyuubi said...

usaha tangga kejayaan! Yey! :)