Wednesday, February 9, 2011

Kesan jahanam



Setelah sakit hati akibat kecelakaan menimpa blog aku (sila tgk entry sebelumnya), maka aku telah adjust-adjust dan rawat-rawat blog aku lalu jadila macam nih.

Akhirnya page HOME durjana tu leh link dan bole digunakan. Aku telah simple gilerkan blog aku.Dekat-dekat kul 2.38am baru siap.Dah rr esok keje pagi. Tensionnn gilakss, namun aku redha serta aku pueh hati.

Esok plak aku nak wat header baru.Aku nak nipiskan dan create new,biar lagi simple dan ole-ole aje.

So pe pendapat korang skrg pasal blog aku nih? Ok ka?

6 comment(s):

i'm shin... i'm inesen said...

xper.. slow slow ek.. mcm shin yer.. wat biasa biasa je udah.. xde ler berat nak bukak.. berat pun sbb gambo bukan sbb layout yg leh wat rasa mcm nak hempuk jer network lembab huhu..

kaler ni pun kewl~

Joey said...

masalah klik dah ok. cuma still bloglist ko kat bawah, instead kat sebelah kanan.

harap2 apa yang aku suggestkan semalam work out.

bukankosong said...

Shin: MMg nak wat sesimple mungkin

Joey: lepas rosak tu sy terus tukar design layout dia,skrg mmg suma letak bawah. So layout skrg adalah under plan.Hu..hu..

Ai Ni.. said...

emm..kemas..like it..

Joey said...

eh..nak minta tolong sikit

cam ner nak buat header eh??

bukankosong said...

Ai Ni: Thanks...

Joey: Kita tak pandai nak guna software pelik2...sy guna paint je.Try explore plahan2.