Sunday, February 13, 2011

sekejab meluahkannn...





Hurrrmmmm....(panjang aku mengeluh)...

Mengeluh dengan keadaan, keadaan yg telah buat aku rasa sangat tak happy,bosan,tak adil dan seringkali dijadikan tempat melepas geram orang.Kadang-kadang aku rasa mereka sangat tidak adil sebab mereka membiar aku jadi begini.

Aku telah buat keputusan,aku mahu diam dan membiarkan mereka dengan cara mereka. Aku juga bersalah sebab melayan kehendak mereka. Akhirnya aku layu seperti pepohon yg tidak disiram.

Biarla aku begini, lantak kamu dengan cara kamu,aku semestinya bole hidup tanpa kamoo...aku akan buktikan kwn! Actually aku nak tgk je,bole tak mereka tu hidup tanpa aku.

Selain itu...jiwa ini sunyi,kosong dan seperti tidak berpenghuni.Biarlahhhh....1 day i hope i alwyz be happpyyyy...tersenyum dan pegang tangan dia,dia aje sampai biler-biler.


Sekian apa yg terbuku...lega...semua dah terluah dah...

5 comment(s):

Joey said...

dia??

masih lagi teringat dia kah??

Asrul "iLham" Sany said...

kadang2 diam leboh baik...

have some time for urself ;D

amry said...

kadang aku malas fikir soal cintan ni. tapi hidup tak lengkap juga tanpa cinta.

tanpa cintan ok lagi. huhu

delarocha said...

bro, dunia ni memang kadang2 tidak adil. tapi kita tetap kena terus hidup. next time, jgn silap langkah lagi

bukankosong said...

Joey: tak ingat dia pun,just sunyi je

Asrul,amry,Delarocha: Thnks bg semangat...biasala kekadang diri d'uji