Thursday, March 17, 2011

10 soalan?


Ada beberapa soalan untuk korang? Saje nk tau dan nak kongsi-kongsi... Actually latetly menda nila yang pusing-pusing dlm hidup aku. I mean yg berlaku seround aku.

Apa? Tak nak kongsi? Ok...terpulang lol :P



1.) Pe sal korang update status FB? Ada owg kata sbb nak perhatian? Tul ka?

2.) Tak pukul anak depan owg sbb nk jaga imej...walhal anak cam tuttt je , buas gilakss. I mean anak kecil lol ?

3.) Owg luar(bukan kelantan) buat-buat cakap kelantan...diaowg kata penat gila sbb nak kena jaga harakah segala, cam lawak plak. Tapi adala owg kata can tu?

4.) Minat Ct cam loser...sbb ko tu jantan keras. Sesuai ke? Korang rasa?

5.) Pergi keje tak pakai pewangi? Ok ka?Specially yg lelaki...

6.) Lawak Senario skrg makin jerk? betul?

7.) Solat mana yg selalu anda tertinggal? Subuh ke? Zohor ke? Isyak ke?.... (solat wajib,berdosa tinggal).

8.) Baca majalah wanita, tp sebenarnya anda lelaki...memalukan ke?

9.) Hensem sikit,lembut sikit mesti gay? Serius?

10.) Wanita tak reti masak...? Janggal?




* Selamat menjawab k...

5 comment(s):

CintaZulaikha said...

akak ada 2,3 yg betoi kat dlm tuh...huhu. wat pe nak malu, dah mmg betoi..

delarocha said...

banyak bebenor soalannya..

no 1 - update entry blog di FB
no 2 - no komen sbb takde anak lagi
no 3 - saya cakap kelate depan org kelate, saje melawakk
no 4 - tak minatttt
no 5 - keje office ok je klu tak pakai pewangi, bukan kuar peluh pun, huhu
no 6 - undilah MAN raja lawak :-)
no 7 - persoalan saya dengan Tuhan
no 8 - biasa la tu
no 9 - persepsi org tak leh nak wat ape
no 10 - rileks bro..kedai makan dah berlambakkk.. huhu

Joey said...

10 soalan eh. Mari kita imbas satu-satu yah!!

1- Update status sebab ada benda yang menarik.Lagipun bukan ada siapa komen pun.

2-Kalau nakal sangat, pukul jer. Tapi kalau sampai belasah tu x bleh la.

3-aku x brapa faham. Tapi kalau orang cuba cakap slang negeri aku, aku bleh tau dia bukan orang negeri aku. It's weird.

4-Hahaha.Takpela...makcik2 pun minat Siti. Orang kata minat Anuar Zain gay....LOL..

5- Selalu jer pegi keja x pakai pewangi. Sebab bila sampai ofis, aku berpeluh, so nanti badan gatal pakai pewangi. Kadang2 pakai.

6-Orang dah tengok Senario. Kebanyakan orang tengok Raja Lawak.

7-Semua tinggal. (Next..........hahahaha)

8-Aku baca. Takde malu pun. Kat ofis pun ada banyak. :)

9-Hahaha. Yang ini aku tak tau. My theory is muka jambu, hensem dan bersih tidak berjalan bersama wanita dengan intimnya. Probably gay. Kalau dia nak argue, sila tunjuk bukti. :P

10-Takdela janggal sangat. Samalah ada lelaki tak reti main bola sepak.

Sekian, komen panjang :)

bukankosong said...

mesti korang penat komen...hu..hu..thnks utk sharing...

encikReza said...

1.) kdg² betol, just share d info je..

2.) aku xder anak lagi la, skip blh?

3.) aku ok je kecek klate, tp bunyi SIAM! cmner?

4.) sesuwai kot..

5.) owh, aku x blh, mesti pakai perfume!

6.) new session dh ok balik..

7.) slalu tertinggal ontime.

8.) xpun..

9.) mind setting yg dh xpired, better g format!

10.) blambak, so no comment!