Tuesday, March 8, 2011

Thanks kawan

Salam, sebelum tu aku nak ucap mekasih bebanyak pada semua yang penah singgah sini, yang penah komen kat sini,yang penah bagi pendapat dan yang penah tinggal jejak kat sini sekali.

Seriusly,aku terharu sbb korang sudi datang atau balas balik kunjungan aku kat blog korang. Walau blog BukanKosong ni biasa2 je but at least bila ada yg dtg sini ia seperti d'hargai.

Maka malam nih aku nak lahirkan rasa sejutaan terima kasih aku pada semua specially kengkawan kat bawah ini. Tak jemu mereka dtg, tak bosan mereka bg komen dan beri kata-kata semangat kepada aku dan entry-entry aku.

Segala cerita-cerita,luahan aku dan sebarang perkongsian lain akan terus tersemat di sini. Tempat nih dah jadi macam umah kedua aku yee...

Singgahla blog diaowg,lagi syok dari blog aku. Pepun thanks bangat...


1.) Blog EncikReza














6.) Blog Intan HA HA HA


Last but not least to '' Joey '' gak...

and all...

7 comment(s):

CintaZulaikha said...

eh akak ke tuh...walawehh..tq bebanyak. rasa sgt dihargai kini dan selamanya...

ps: terasa jiwa muda plak...kihkih

bukankosong said...

Ha..ha..semestinya kak Ika rr...

encikReza said...

gulp!

terharu bro~

thankssssss

semoga ini permulaan yg baik,
utk perjalanan hidup bersahabat..

Joey said...

owh. wow. hahaha


p/s macam ko menang anugerah plak.

by the way, terima kasih mention nama I. Lepas ni, ramailah nak cari my Blog. Hahahahaha

eman said...

terkesima sebentr.. 1st time owg promot blog gua.. terharu gler..huhu... eneway thx bebyk... entri2 bro pun memg byk manfaat.. (^_^)^

bukankosong said...

hu..hu..hargai kawan-kawan yang datang sini...

amry said...

errr....kaku jap jari aku ni tak tahu nak taip apa.hehe.thanx bro atas penghargaan tu.tak sangka uu..huk!
blog bagus atau tidak memang faktor untuk traffik bro,penghargaan yang diberikan kepada pembaca juga merupakan kunci didalam kejayaan dunia blog ni.tul tak bro?hehe
tarbaek la bro.
moga terus success. :)

p/s : berapa kali aku nak masuk blog ko ni,tak lepas2.macam kena blog.tak tahu kenapa.susah tul kalau blogwalking kat CC.