Friday, March 18, 2011

Aktiviti 18/03/2011




Salam hari Jumaat buat semua...dah 18hb pun macam biasa tinggal beberapa hari lagi utk berakhirnya bulan 3 dan bulan 4 pula menjelma. Semuanya berlaku cepat tanpa sedar jika kita sentiasa leka.

Hari ni aku cuti, ada a few plan untuk hari ini. Apa lagi, wayang laa...InsyaAllah. Nak keluar gi jauh-jauh pun malas dengan fulus tak mengizinkan. Hujung-hujung bulan nih everything kena hadkan sebab bulan nih fulus dah mengalir macam air.



Aktiviti hari ni;


1.) Basuh baju = dari semalam rendam :P

2.) Kemas bilik

3.) Tengok wayang = Hikayat Merong Mahawangsa atau Battle of Los Angeles atau juga mungkin kedua-keduanya...wow! :P

4.) Blog n blogwalking = walau line berukband aku mcm taik!

5.) Tengok TV

6.) Jogging @ Exercise = Risau tang perut je yg makin naik, mencik!

7.) Tidur



Sekian...

7 comment(s):

encikReza said...

beastly?

bukankosong said...

Beastly????

CintaZulaikha said...

citer beastly pon cam best..humm..

encikReza said...

aah la bro
kepingin gua dong..

bukankosong said...

ohhh...ingat pe tadi? jab nak usha2 jab...

encikReza said...

bro;
aper cer hasil usha ko..
menarik?

asna ashraff said...

hahaha... semua berukband teruk hari ni