Tuesday, March 8, 2011

Penat tp puas

*Muka cam takde masalah...


Waaa!!! Penat, baru je sampai dari kg. Satu hari perjalanan habis kat atas bas je, rasa macam tak berbaloi tp sbb dari kg tercinta,maka redha je...

Selesai juga masalah, mungkin apa yg berlaku ada hikmah d'sebalik itu. Aku tak mahu terbawa-bawa dengan memikirkan masalah itu lagi. Past is past.

Malam nih ada keje sikit nak d'buat...hal keje laa...cuti emergency hari ni kena cover balik ngn keje tergendala. Nasib baik kejab je.

Oklah...nak rendam baju then esok baru basuh, ha..ha..plus mandi sekali.

10 comment(s):

intan.maisarah said...

pernah lupa rendam baju. sampai 2 3 hari
haha

bukankosong said...

tu perkara biasa...he..he...

eman said...

bro,muka uh mcm kantoi bermasalah je..hehe.. xpe2 bro ur rite let by gone be by gone... dh lek kg. mesti keje pun rutin yg sama.. xlame g mula r t nk windu lek kg. g..hihihihi..

encikReza said...

yeayy
pasni xder harapan la
nk baca n3 ttg cuti² sambil lipat baju, tgk wayang bagai... :P

Azmer Lias said...

berbaloi2 dpt balik kg..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok kan bile blk kmpng...yippiiiee!!!

bukankosong said...

Hu..hu..thanks korang, seronok mmg seronok tp nih nak jalan2 agi tau. Gi Terengganu lak...mmber kahwin...

CintaZulaikha said...

rendam baju jer...diri sdri tak mo rendam..kihkih. alhamdulillah, semua da ok kan :)

bukankosong said...

tu la kak ika...lega ok c,kittt...

CintaZulaikha said...

aminnnnnnnnnn...syukurr