Wednesday, March 9, 2011

REMAJA



Ape sal hampeh sangat rancangan 'REMAJA' kat Tv3 nih? Cam longgar sana sini je? Nasib baik info bole tahan dan berguna. ( Actually aku tgk siaran ulangan je )

I mean kat sini flow macam tarak betul, pengacara cam kaku sana sini. Dulu masa rancangan nih tengah top ok je. Pengacara kureng glamer sikit then diaowg cam takde pengalaman sgt.

Namun pe2 hal pun isi tu penting. Aku tau...but kalau pengacara gagal mainkan peranan pun tak guna gak sbb seperti nampak sgt buat-buat dan 'jerk' sometimes.

Just komen dtg dari hati aku. Cuba belajar macam stail Melodi tu, walau rancangan nih 2 genre berbeza but tgk rr pengacara mereka mainkan peranan utk setiap topik yg d'sampaikan. Masuk dan seperti bukan d'buat-buat.

Korang rasa? Setuju tak?

Info lebih kat SINI

4 comment(s):

achik ezam said...

melodi????


dh lama tak tengok.


ntahapa2 segmennya.kadang2 mcm batu api pon ada.

better lagi galaksi tv9.

CintaZulaikha said...

stujuuu..

sebenarnya kan, remaja zaman akak skolah dlu lagi best dari rancangan remaja zaman skrg..tak tau la nape..

walaupon aa info, ttp rasa tak best nak nengok..

bukankosong said...

Ezam: Bukan ko suka gosip kah? batu api tu la bagus...hu..hu..

Kak Ika: Tu rr...dulu2 lagi best kan...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lme x tgk menda laah cite ni..