Friday, March 25, 2011

DVD Vs TV


Pelik gak aku nih dan adik-adik aku pun sama. Nak tau nape?

Tengok cerita kat Tv tp cerita tu sebenarnya ada kat koleksi DVD @ CD milik kamu, siap ada kat bwh rak Tv tu agi, cuma ambik dan pasang je. Tapi tetap gak gigih nk tgk Mega Movie kat TV3 cthnya malam nih cerita Narnia, padahal DVD tu ada kat bawah rak je.

Korang macam tu gak ekk?

Nape ye tetap nak layan cerita-cerita tu kat Tv? Adakah d'sebabkan DVD ko tu cetak rompak? Yang tak berapa nak jelas tayangan nyer dan sari kata nyer? Ha..ha...ko sendiri la tau sebabnyer.

Pepun mungkin kualiti dan feel nyer yg membuat ko tetap nak melayan gak kat TV. Mungkin gak ko bosan, sbb takde siaran menarik lain.

Apepun lantakla...tepuk dada tanya selera...tak gitu?

*Walau cerita tu kadang2 byk giler d'potong partnyer...

7 comment(s):

asna ashraff said...

kat dvd takde iklan wei. tv ada. haha

bukankosong said...

Ashraff: aittt!! iklan pun nk nengok? ha..ha..

eman said...

haha...setuju ngn asyraf...dlm dvd xde iklan... so kekdg uh unsur2 saspen pun cept j layan..tp kalo dlm tv siap leh maki siap2 npe r adei klan.. kaco tul br nk syok tgk..haha... ade emosi r kalo tgk tv..sbb uh layan kt tv even dh ade dvd kt bwh rak..haha

CintaZulaikha said...

sy mmg dah masuk kategori entri di atas...mungkin betoi kot sb buhsan..

::FAIZ FARISH:: said...

kalau cerita best, aku layan je.... walaupun dh tgk...

hans said...

hahaha...sebab tv suka buat kita menanti2...kalau cd sekali jalan jer

bukankosong said...

Hu..hu..suma sokong TV yer...suspen tu yg mahal ekkk...ok ok.. :P