Monday, March 21, 2011

''Gemilang'' yang buat perasaan aku makin meleret-leret



Haih....! Mampu ngeluh je,dahla tengah sedih-sedih nih tp bila bukak TV terlayan drama Gemilang kat Tv3 tu makin sedih lak rasa aku. Perasan aku tetiba rasa macam-macam lak.

Episode kali ni byk menyentuh hal yg seperti ada kaitan ngn aku. Walau tak banyak tp adala c,kit-c,kit spt member yang memperlekehkan pekerjaan membernyer, si Saif (Shah Jazle ) gaduh ngn kwn baik dia (Kamal Adli) dan lagi satu sedih sangat bila si Saif tu terjumpa balik adik dia Din yang lama terpisah.

Scene Saif mula jumpa adik dia tu menyentuh hati aku sangat, tetiba buat aku rindukan adik-adik aku kat Kg lak. Lagi sedih bila Saif hanya sempat jumpa adik dia kejab je. Then berpisah balik sebab adik dia nak sambung belajar kat Mesir.

Meleret-leret mood aku malam nih...mengeluh jab, mak aih rasa cam tension plak, dah rr tgh sedih tambah lagi sedih walau dah perkena sate 20 cucuk lepas geram tadi.

6 comment(s):

Azmer Lias said...

tengok2 gitu je tdi...
smbil study..

bukankosong said...

slmt studyyy...

encikReza said...

pasal aper la aku geram sgt dgn ruhana tu ek?

tp part gado kat blg umah smlm mmg real laaaa

bukankosong said...

yup yup benar...si ruhana tu jd mcm tu sbb cinta dia d'tolak..huh!! padan muka dia, owg tak nak dh rr...last2 kamal adli teremo plak,kemaruk cinta katanya...

Joey said...

owh. baru aku perasan.

dua2 hero kat gemilang ni buncit. Hahahaha.

p/s Masih ada harapan lagi ..:P

bukankosong said...

Joey: Harapan?