Thursday, March 10, 2011

Jalan-jalan,cuti-cuti dan happy-happy



Bulan nih adala bulan duit mengalir cam air...

Dengan macam-macam cerita yg tak terduga dan memang dah d'duga, i mean under plan. Yg tak terduga tu spt yg suma tau, aku emergency balik ke Kelantan settle a few probs dan yg under plan plak adalah bakal bergerak ke Terengganu 11hb malam nanti.

Motifnyer adalah meraikan majlis mmber kahwin dan jalan-jalan. Juga 1st time aku bawak my fren dan my bos ke kg aku. Agak segan,maklumla umah kg tp ok je kot sebab most of my fren ramai kata nak gi cuma byk aral je.

Then antara yg bernasib baik akan pergi nanti. Takde yg menarik pun, biasa2 aje..

Makan-makan kenduri tu kejab je, yg penting jalan-jalan pusing Terengganu dan Kelantan tu yg syokk...( hu..hu..walaupun aku dah memang asal Kelantan ). Mungkin kelainannya adalah my bos dan few fren ikut sekali...

Then bulan 4 nanti akan ke Kedah lak, melawat Matrikulasi aku (Kolej Mara Kulim),jumpa my cikgu-cikgu,kawan-kawan sekali dan pusing2 negeri Kedah. Bulan 5 lak terbang ke Kuching untuk makan angin agi...

Tu la event yg dalam perancangan. Sekarang nih offer dari member ke sape ke? untuk bercuti aku tak tolak sebab aku memang berniat nak pusing satu Malaysia dan kalau bole satu dunia.

Nak ikut? Jommmmm....

7 comment(s):

CintaZulaikha said...

wahhhhhhhhh...syoknya. eh, en kosong nih org kelantan belah mana yek??

bukankosong said...

umah kat area tesco tu..

nuriz said...

dekat cuti sekolah ni..emm nak pi cuti mana pulak ye

amry said...

uyyooo...satu dunia tuu..hehe...bukan senang wooo bos nak ikut anak buah balik kampung.ni bos mesti sempoi punya.kan kan kan

bukankosong said...

Nuriz: tu la..cuti sekolah syokkk...walau sy nih dah abih sekolah pun :p

Amry: Tu la, aku rapat sikit ngn bos aku.But ada segan-segan sikit maklumla umah kg je.

encikReza said...

comfirm jammed jalan g pantai timur tu bro..

bukankosong said...

Reza:tulaa...maklumla dh start cuti sekolah..