Saturday, January 8, 2011

08/01/2011

Hola... selamat berhujung minggu buat semua,pe aktivity korang?

Aku? ha..ha..semalam dah cuti maka rini keje lol.Huh! rini susah tul nak bukak blog,nk blogwalking dan nak komen dan sebagainya. Sbb tenet tersgtla lembs gilaks.

Cuma Alhamdulillah sehari ke hari Follower(s) meningkat. Me kasih mana-mana yg follow dan keep in touch, excited nak cecah angka 100. Tapi ada yg kata angka follower tu tak penting,yang penting ada owg selalu singgah blog kita.Tak gitu? Betul-betul...

Hari ni bersemangat sikit nak gi keje,tak tau rr nape? Harap-harap yg terbaik...Esok plak dah AJL,lagi xcited.

So untuk tatapan korang meh layan nih,tajuknya video kemarahan dan kekecewaan dr rozmey dengan kutipan 2 alam



*Korang senyum rr sendiri.He..he..

6 comment(s):

@reltzsensei said...

haha...klako video ni..ske aty ek hitler jadik dr.romzey..hahaa

bukankosong said...

Areil: yg penting terjemahan dia mantap sekali...mcm kena giler...hu..hu..

Joey said...

Just back from doctor's appointment.

maybe nak pegi jusco pas ni. See you there..hahahaha

bukankosong said...

nape jmpa doktor?sakit pe?

Mmg keje pn td...ada je,kalau panggil musti kuar.

░♥si lampu neon♥░ said...

KEEP UP BLOGGING=) SEMNGAT BETUL KO NAK BER AJL EKKK


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# TWITTER ARTIS MALAYSIA ! #
# STICKER KERETA YANG LAWAK#
# NAK PINDAH WORDPRESS?? #

bukankosong said...

Neon: mesti...he..he...one of the faveret walau aku jrg gilaks layan muzik-muzik.