Saturday, January 8, 2011

Sabar lagi...



Aku kadang-kadang boleh hilang kesabaran gak ngn manusia yg suka salah tafsir nih, teruk sgt ke aku buat kat hang.Hurrmmm nak buat baik pun salah. Redha aje aku ngn keadaan yg aku lalui nih.

Tapi nasib baikla aku nih jenis yg pikir positif,malas nak serabut otak pikir detail mcm ko,kalau tak dah lama aku ngamuk tarik muka ngn ko. Sabar sabar sabar.

Ni lah dugaan utk aku utk menjadi yg terbaik kot(chewaahh,katanya...) Mungkin dalam ramai-ramai tu ada gak la yg jenih wat taik mcm nih! malas aku nak layan baik aku proceed je.Selagi aku bole selamatkan maka aku aku akan selamatkan. Ko nak tentang ke,marah ke, lantak ko la asal apa yg aku buat tu betul.Tak gitu?

Aku bengang tul ngn bos aku nih, bos pompuan mmg cam nih ek? Detail semacam je jenuh aku nak layan. Kita tak pikir mcm tu pun tp dia plak pikir mcm tu, kalau tak ingat keje aku skrg nih sumber pencarian aku dah lama aku chow! malehhhhh...nak serabut-serabut.

Aku syg keje c,ni maka sbb tu aku tetap stay walau mcm-mcm dah yg aku rasa.Sabar ajelah yeeeeeee...

Fenin sekejab aku tadi, nasib baik aku tak melatah, kalau tak dah berbala-bala aku terima tadi.Sekian...tu je aku nak cerita, nak luah aje, maklumlah xsesuai nak geban akan hal nih kat sape2 luar tu specially other clicks takut jadi menda lain lak.So kat c,ni jela aku luahkan walau mungkin ada antara korang blur-blur ngn cerita aku.

Bye!

11 comment(s):

░♥si lampu neon♥░ said...

MAK OI..SABAR BEB...BOS KO TU MESTI ADE MASALAH PERSONAL TU ..SABAR YE..BAWAK BERZIKIR..=)


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# STICKER KERETA YANG LAWAK#
# NAK PINDAH WORDPRESS?? #
# <a href="http://www.silampuneon.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html”><b>GIVEAWAY AWAK BUSUKKK ! </b></a>#

bukankosong said...

Neon: ngh sabar rr nih,kalau tak dah lama....hurrrrmmm...

BB.B.Com said...

ada kemanisan di hujung kesabaran :)

bukankosong said...

ah a..harap begitula ya

Joey said...

Bos perempuan memang kot, sebab bos aku pun lebih kurang jer.

Nasib baik ada rakan sekerja yang sporting. :)

bukankosong said...

Mr J: tu rr,sabar je la...hu..hu..actually baru perasaan ko selalu komen kat blog syukruz II tu.tp sama gak,kekal misteri katanya...

NAZRUL AZAT said...

sabau ye, bos aku pun kaum hawa, sedikit fussy tp ok la baik hati

Joey said...

Hahaha..you're getting there. Dah close lah tu. Try harder. ;)

Katak Puru said...

perempuan memang cerewet. itu bos hang.lecturer aku yg pompuan. ya Allah.sabaq jala. boleyh gila jadi nya. kalau lecturer laki relax ja.xtention

bukankosong said...

Zat: Hurrmmm...bos aku kdg2 je,kdg2 dia ok...time tak ok tu la seteres sikit.

Mr J: xde clue rr, no idea mcm ana nak jejak

Cik Katak: Hanya kaum hawa yg paham kaum hawa kot.Hu..hu..

amry said...

aku ada citer yang saama, tak publish g..sabarrrr jer....