Monday, January 10, 2011

slow motion Indon



Kadang-kadang lawak aku tgk cerita Indon nih, jerk pun aku rasa ada gak. Slow motion yg aku tgk tak tahan tu. Berminit-minit ya...konon suspen dan terkejut rr.Padahal entah pe-pe tah.

Jalan cerita dia agi rr, yg baik asyik tertindas je...lama plak tu tertindas,ujung cerita baru menang dan bahagia.Nak tunggu saat tu dah berepisode episode beb, jenuh tunggu!

Watak baik pulak tu baik giler, semua baikla...tak pernah berprangsangka walhal dah terang-terang owg tu wat mimik muka jahat nak mampus. Drama drama...he..he...Then watak jahat biasa rr menang dulu,tindas watak baik berhabis-habisan, ceh!

Owg ramai tgk cerita nih aku tau mungkin sbb hero dan heroinnya pute melepak hensem dan cantik kot, jalan cerita no. 2 i think,tak tau rr betul ke tak? Kih...kih...nih komen dari aku walau aku tak layan sgt cerita-cerita Indon nih sbb benggang dan sakit hati ngn slow motion fokus muka tuh! Adusss...lemas aku.

Yg ngh glamer dan berepisode episode hingga kini aku rasa si sinetron ALISA tuh! yg lain? tak tau rr...


* Baik layan series Korea lagi syok!

4 comment(s):

StingRay said...

ahha...

tau takpa.

Menyampah gila bila sampai bab tu.Zoom banyak2 kali pulak tu.

Letih walaupun aku hanya lintas depan tv pada masa tu.

Dem.

bukankosong said...

tu rr...tension jab

.:: dieylah :: said...

jom layan korea lg best....setuju!!

bukankosong said...

ha..ha..betul2x!Thnks follow