Sunday, January 30, 2011

Menantu tip top

* Bawak watak mak ngn baik sekali! lawak giloksss!!

Tgk cerekarama tadi? Menantu Tip Top

Ingat senang aku nak gelak, tp kali ni aku gelak wei...cerita nih menggelikan hati aku. Mungkin lawak2 mcm nih kena kat jiwa. Actually aku suka dialog dan jalan cerita lawak spontan mcm nih. Maka cerita nih menepati sgt.

Tambah-tambah pelakon2 nyer otai belake...

Sakit perut aku gelak, mungkin penggiat filem kita patut cedok idea pengarah nih ok? Macam nih baru dinamakan lawak bukan mcm filem2 lawak buatan tu! Marah aku..nak buat lawak pun angkat tangan kaki segala...tak perlu!

Tak tau rr...korang rasa can ana? Korang rasa filem2 kita nih lawak ke? Except senario first2 dulu, movie2 selepas itu adalah hampeh bg aku. Hari tu gi tgk Hantu kak Limah yg owg kata lawak giler pig, tapi taik kucin! aku merana duk dalam panggung. Xsuka!

But depend kot, mungkin taste aku mcm nih, sebab lain owg lain minat kan? so pilih ikut taste memasing. Apepun syok dan lawak giler cerekarama Menantu Tip Top tadi, tahniah buat pengarahnyer. Dalam lawak tu ada gak sedih dan pengajarannya.

Kannnn....

4 comment(s):

Xtreme_O2 said...

xdpt tgk pon...:(

bukankosong said...

kesiannn

amry said...

dah terpasang kat tv, tapi tak tengok pon..haha

CintaZulaikha said...

tak tgk pon, banyak keje tak abes lagi, uwaaaaaaa,...