Friday, January 7, 2011

siput berjalan...



Biasala bila time nak weekend kan, mulala en broadband kita nih mula bertukar menjadi en siput. Tahap kesabaran para yg memiliki mcm aku nih mulala d'uji.Tapi xpe...aku sabar sbb hari-hari lain ko sgt berjasa kan?

Hari nih satu hari aku habiskan masa memanjakan diri duk umah je,tak kuar, xde mood nak kuar.Lagipun ada tenet dan TV mcm mencukupi.Kih..kih..

So bermalas-malasan la aku di dlm bilik melayan kerenah diri sendiri.Wah...cuti kan,maka buat ajela apa yg aku suka.

: )

6 comment(s):

NAZRUL AZAT said...

itu la... apsal tak ajak aku lepak... yeeeeaaayyy

bukankosong said...

a ah kan,ada owg dpt duit lebih tu.Napela tak terpikir...rugi,kalau tak dah bole mkn free :)

@reltzsensei said...

hehe..untung dpt tenet..ak kkdg hampeh haram xdpt terus..loading smpi ke mlm xabes..haha

bukankosong said...

areil:tu rr,tmpat aku ni Celcom ok gak rr,cuma time weekend tu jenuh c,kit.Lembab giler.

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU PLAK ASYIK NAK LEMPANG AKU PUNYE STRIMIX JE HAHAHA


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# TWITTER ARTIS MALAYSIA ! #
# STICKER KERETA YANG LAWAK#
# NAK PINDAH WORDPRESS?? #

bukankosong said...

ni ha,weekend je slalu wat hal,terpasrah sgttt