Thursday, January 13, 2011

macam-macam


Masa blogwalking tadi singgah blog AMAZING GILA, masa baca entry dia pasal apa yg berlaku masa AJL belakang tabir/ scene tak kuar TV tu, aku tergelak baca antara yg d'bgtau dia.

Ni haaaa!!!
.
.
.
.
V

Ketika persembahan Siti Nurhaliza, seorang penari tersangkut di tali sampai orang di bawah pentas kena tolong bukakan. Haru juga’lah.

Terguling-guling aku gelak baca nih, cian giler mamat tu,mesti nightmare dia. Owg lain c,buk duk buka step menari, dia plak duk c,buk suruh owg tlg bukak tali yg tersangkut kat baju dia tu. Pasrah je..

Kalau terkuar kat TV kang naya tu...

6 comment(s):

░♥si lampu neon♥░ said...

perghh bahaya ekk tersangkut plak time show..nsb bek bro tu hebat =)


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

Mr. TN_SkY said...

ahahaha..sadisnye..lau kua TV kompom malu..sekali ngn siti2 sekali =_=

bukankosong said...

Leon: tau xpe..maluuuu

Mr TN: tu rr, malu ct beb..

Xtreme_O2 said...

nasib baik bukan tersangkut masa dia di atas udara... confirm keadaanya seolah-olah orang tengah gantung mati... sian dia.

amry said...

seb baik tak terawang awangan...hohoho...kalau tak mesti jadi persembahan terhebat malam tu....persembahan silap mata...aduhaiii...sian mamat tu

bukankosong said...

tau xpe...kelakar gilakss