Monday, January 17, 2011

karoake + page


Ini aku baru balik dari karoake, gilaaaa suara dah hilang, 2 jam nyanyi tanpa henti.Berminggu-minggu tahan sbb budget duit utk nak gi Singapore katanya. Asalnya tadi malas nk gi tp sbb ajakkan ayam-ayam aku diseriuskan member aku plak maka kami telah menjadi pergi karoake bersama. Wah! best! rindu rasanya nak kuar suara walau suara tersgt rr sumbang mahram nyer.Kih..kih..

Lepas karaoke terus gi makan kat kedai belakang Jusco sbb perut berbunyi minta makanan. Setelah kekenyangn terus balik umah dan layan blog tercinta nih.

Untuk pengetahuan, esok ada pertandingan badminton peringkat store, i mean perlawanan antara staff-staff Jusco. Aku tak join just jadi urus setia aje, sbb aku tak reti main sgt.Main suka-suka bole lol. Ini lawan-lawan cuak gak, maka tidak sama sekali untuk join, walau namaku adalah Rashid, cuma tambah satu barisan nama agi untuk terus menjadi Rashid Sidek permain legend negara dulu tu.Ha..ha..

Agak lama aku planning game nih, atas permintaan bos aku. Just bg chance diaowg berhibur...ini asyik keje aje tak leh gak ya. Then esok penentuan utk staff-staff aku. Gd luck korang suma, mainlah pepuas dan enjoy ur game.

Oh ya, dikesempatan ini jugak nak bgtau, aku wujudkan satu page kat atas tu iaitu page [ Komen + kutuk + puji + cadangan ] untuk pembaikkan blog BukanKosong ini. Tiba-tiba dapat idea pagi tadi untuk menambah daya tarikkan ke blog ini.

Harap pengunjung-pengunjung sudi luangkan masa d'situ untuk sebarang komen,kutuk,puji mahupun cadangan. Semuanya aku terima ngn positif aje. Thanks all...

3 comment(s):

Azam Shah said...

karok sampai pitam!! haha
best2!!

achik ezam said...

karaoke memang best gilak!!!!

NAZRUL AZAT said...

mkn lg best... heheee