Thursday, January 20, 2011

@ LCCT

*Menapak d'sini kejab...kejab ke?

*At LCCT,kali ke-2 dtg...lepas hantar mmber tahun lepas


Status skrg sedang berada d'LCCT, ngah menunggu waktu utk nak check in dan menuju puncak untuk berjimba(Singapore!)Ha...ha....tapi lambatnya!!! skrg baru kul 10.48pm,ada 8 jam agi ...lama gila ok!

Kami terpaksa dtg awal sbb xde owg nak hantar kami dari KL sana,yala check in kul 7am so ko anggap ada LRT kah utk kejar waktu ke sini...tidak mungkin kan?Melainkan ada owg sanggup hantar kami pada kul 4am.

Maka jalan penyelesaiannya adalah dtg awal...tapi redha jela kene menapak,malas mau check in hotel sbb malas nk bazir duit.Lagipun kami lelaki so no hal if tidur kat kerusi menunggu je...tul tak?

Nasib baik aku bwk laptop, xde rr mati kutu beb kat c,ni! Excited nih nak bercuti...maka otak ini akan blok apa-apa menda berkaitan ngn keje. Owg office jgn duk brani nak call aku ok! Ha...ha...

Jumpa agi ngn gambar-gambar menarikkkkkk....


8 comment(s):

Xtreme_O2 said...

mak ai... btol2 excited tnggu awal ni?

setahu aku bus ke LCCT bukan start jalan kol 4 pagi ker? xkan x sempat? huhu...

dulu naik flight kol 6.30am pon naik bus LCCT jer, xkan skg xde ag jadual seawal gtu?

rs mcm seksa lak kena bermalam mcm tu jer kt LCCT, serupa dgn mat salleh yg menjelajah. hehe

Xtreme_O2 said...

mak ai... btol2 excited tnggu awal ni?

setahu aku bus ke LCCT bukan start jalan kol 4 pagi ker? xkan x sempat? huhu...

dulu naik flight kol 6.30am pon naik bus LCCT jer, xkan skg xde ag jadual seawal gtu?

rs mcm seksa lak kena bermalam mcm tu jer kt LCCT, serupa dgn mat salleh yg menjelajah. hehe

delarocha said...

wah..selamat berjimba k

bukankosong said...

Xtreme: entah,tak perasan plak jadual td.Kiter kan 1st time.Ha..ha...

delarocha: thanks..he..he..tp kena menapak nih wat aku penat.

Joey said...

Hahaha...berseronok ek... aku jarang ambil flight pagi..melainkan kalau dah my dept tetapkan.

Kalau nak balik kg, there's no other way but to take flight

P/s dah gambar sakan nanti kat singapore, silalah tukar gambar fb u. Dari zaman bercinta-cintaan sampaila ko dah single ni, asyik tu jer profile pic ko..cam ner nak kenal neh...hahahaha

i'm shin... i'm inesen said...

jom melancong dan melencong huhu

selamat bercuti ek... nnt tepek gambo bebanyak ek

efa said...

waah2 nak gi singapore erk..bestnya..selamat bercuti..

bukankosong said...

Joey: yala2 aku tukar nnti.

Shin: syok gilaks kat Universal studio nihhh

Efa: thnks Efa