Sunday, September 16, 2012

16 September



oh lupa hari ni hari Malaysia

jangan ada yg conpius plak dengan 59 tahun kemerdekaan, tu hari Kemerdekaan negara



hari Malaysia disambut pada 16 September setiap tahun

baru je diistihar kat Malaysia

sape yg keje kat company aku, bule dapat tripple pay lagi kalau keje on that day



to all Malaysian

Happy Malaysia Day ok!

jangan gaduh-gaduh, kita tengah aman nih, elokla dipelihara



btw aku paling suka duk Malaysia sbb boleh dengar ' orang Cina cakap dengan orang India guna Bahasa Melayu '

bangga jab jadi bangsa Melayu  haha  ( tetiber )

oh majmuknya kita....


14 comment(s):

Syazwan Che Deraman said...

aku suko dengar ore cino nge india kecek kelate.

keno hok pekat gak.
ralit.

Syaifuddin Alias said...

yeahhh ...Selamat hari Malaysia

Evagurl Izma said...

@Syazwan Che Deraman

setuju!! sedak molep dengar sep dio bahas :P

dee said...

aku suka part 16 sept je. hahaha suka gilerrrrrrrrrrrrrrr!!!

Tukang Kata said...

Selamat hari Malaysia.
Selamat hari-hari.

dan selamat bercuti (ini rasanya part paling best)

:D

CintaZulaikha said...

kan, best apa duk malaysia...

crescent said...

Selamat hari Malaysia...triple pay...yeah...

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman oh, itu superb!bangga kannn...

bukankosong said...

@Syaifuddin Alias u tooo

bukankosong said...

@Evagurl Izma haha

bukankosong said...

@dee sbb cuti rite? hoho

bukankosong said...

@Tukang Kata ofkosla sbb cuti, sygnya aku keje

bukankosong said...

@CintaZulaikha tanah tumpah darahku

bukankosong said...

@crescent tulah, hoho