Wednesday, September 19, 2012

macam pilih buah kat dusun





serius, aku tengah mencari blog blog yg best,simple & unik untuk dimasukkan ke dalam bloglist aku

aku nak banyakkan sampai 300 ratus lebih, mcm Wan cakap

biar kita boleh baca entry baru orang lain setiap masa, tidak mau blog yg sama shj

maklumla manusia nih cepat bosan



kalau tak takdela laki bini gaduh,BF GF masam muka dan kawan-kawan pulas kepala

tu antara simpton bosan asyik ngadap org yg sama

haha, jangan ambik hati ok, blog lama especially kwn baik, aku tetap layan



aku tak kesah pasal flow entry sangat

cerita merapu tapi ada isi dan kena dengan keadaan semasa aku layan gak

puisi puisi buatan korang pun aku layan, asal isi yg nak smpai tu buat kita semua berfikir



aku suka pegi blog popular, baca entry jab then klick sape-sape yg komen kat blog tu

memang mcm pilih buah kat dusun formula nyer rasa

sambil nyelam minum air la tu



btw, letak byk link blogger dalam bloglist kasi berat blog tak?

blog aku berat tak weh? Loading cepat tak?





9 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

oh, diva sejak jadi selebriti laman sosial ~

Lelaki Ini said...

pilih blog aku! simple aja!
hehehehehe

Anasyg said...

dah terjah blog roll anas da rash? semua hebat2 tau. :) nnt nak pilih manggis sebijik dua kat blog list rash k

Janggel / Rain said...

Skg ni banyak giler blog tumbuh bagaicendawan. pilih je mana yg berkenan ye. heheh

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany ceh!

bukankosong said...

@Lelaki Ini blog kamu lama dah dlm list aku

bukankosong said...

@Anasyg rasanya dh lama dulu, tp nnti nengok balik

bukankosong said...

@Janggel / Rain tp kualiti mcm xde, tu yg tak best...kih kih kih...sedap kata owg, blog aku sendiri entah apa2 tah

kosong said...

eh. blog aku kosong.
terjumpa plak blog bukankosong. hehehe