Saturday, September 29, 2012

uniform



since company aku dah tukar kepada uniform balik ( untuk management team )

rasa senang sikit, hujung bulan tak perlu fikir untuk mencari kemeja baru & seluar baru

semuanya sudah tersedia

mungkin duit boleh jimat dan pakai untuk part lain yg lagi perlu



apa pandangan geng tentang uniform?

mungkin kesamarataan itu perlu untuk melambangkan imej company itu

cuma yg buruknya tak boleh bergayala

nak nak uniform yg entah apa apa entah


13 comment(s):

D i n said...

kalau uniform design lawa why not?haha

EDANMAYA said...

aku nak pakai uniform nurse pergi keje. hahaha.

enchikseseorang said...

orang beruniform itu sexayyyyyyyyyyy ya ll...

Amin A. R said...

Semoga uniform yang dipakai adalah chantek. Kalau tak chantek, sila meraong... Huhuhu..... Yang bestnya pakai uniform, tak payah pikir nak cari pakaian lain. Cumanya kalau uniform tu 2 helai je, hurmmmm..... Susah sikit la kan....

Liyaa Mf said...

Aku suka pakai uniform sebenarnya even certain people anggap suka pakai uniform tu skema. Sng apa, takyah fikir nak pakai baju apa. If uniform tu smart, kira bonus! :D

bukankosong said...

@D i n ofkos!

bukankosong said...

@EDANMAYA sila sila,klau keje nurse la,klau x , buang tebiatt!

bukankosong said...

@Amin A. R aku akan pastikan lebih dr 2 helai

bukankosong said...

@enchikseseorang hehe..ofkos!

bukankosong said...

@Liyaa Mf tau xpe weii

skulluv said...

cukuplah aku pakai baju seragam kat sekolah2 dulu..hehe

sepenaraya.blogspot.com

crescent said...

eh uniform baru cantik ker???management pun skang pakai uniform yer???lama pulak x jengah ke TC...huhu...

arh...aku pulak stress sebab boss suruh pakai casual...tak yah pakai uniform lagi...huhu...

NIZAM said...

uniform la bagus. tp design haruslah cun. barulah tahap condifent tu maintain. :D bab jimat duit nk beli baju tu mmg stuju. hee