Saturday, September 22, 2012

sehingga saat ini



aku tidak sefemes mana pun

entri tak segempak mana pun

blog tak seberapa sangat

namun aku happy sbb dah mengumpul follower 400 dah



untuk saya yg biasa biasa ini, okla tu pencapaian saya

juga terharu sbb ada juga kawan-kawan blogger ( tetap ) yg berkunjung ke sini tanpa bosan

dan komen-komen entry saya



saya tak kisah sangat pasal pertambahan follower 

tapi saya sangat terharu sbb viewer dah makin meningkat serta ramai yg sudi komen entry saban hari

InsyaAllah saya cuba memperbaiki kelemahan dekat blog ini

kengkorang jangan segan-segan bagi komen membina untuk kesejahteraan blog ini jugak



kadang bukan senang nak ada blog, juga bukan senang nak update blog saban masa

bukannya selalu ada idea pun

kadang isu aku utarakan pun boleh berulang tapi mungkin point of view berbeza



dulu selalu saya utarakan isu yg more to personal

tapi bila dah lama, mungkin boleh berubah dengan pandangan dan cerita entry entry perihal semasa

hiburan,sukan, gosip , review dan sebagainya



ok ka? haha

btw thanks 2 all yg sudi dan tak pernah lelah lelah untuk singgah



* ber SAYA SAYA plak aku ye...kah kah kah...




25 comment(s):

crescent said...

dah 400 dah...tahniah...haha...

Zmel Zainal said...

Jadi, terbuktilah bukankosong ni bukan kosong. Tahniah. hiks :P

Fiq Fikri said...

tahniah,teruskn berblog...hidup blogger huhuh....:)

Anasyg said...

saya nampak fiq fikri kat atas ni :) tahniah da 400 sep sikit *pap

the malay male said...

Follower x payah cari.... Dia akan da

the malay male said...

Follower x payah cari.... Dia akan datang sendiri.

Asrul "iLham" Sany said...

saya musykil... saudara ni solo atau sudah berpunya?

dah ada anak atau masih teruna?

releven tak soalan2 saya? hahaha

Nick Nashram said...

dah makin naik tu..follower memang penting..sebab kalo tengok kat trafik kebanyakkannya org yg terjah ke blog kita dari follower sendiri.

Syazwan Che Deraman said...

sopan nye kau.

hehehhe.

Aku Mad said...

tahniah bro.. aku support kau .. yiihuuu

adam said...

ah memng camtu pun, lagipun silent reader nih ramai jek.

Joey said...

tahniah. dah setaraf blogger terkenal sekarang. hehehehe.

and I notice, when more people reading yours, the topic itself not so personal anymore kan. I remember the first few entry dulu, but, anyway that was history.

p/s sila lempang orang yang bertanya soklan itu kerana.... dia dah tau jawapannya kan???? LoL.

Evagurl Izma said...

congrate! :)

bukankosong said...

@crescent 400 baru, ada yg dah beribannn...malu weh

bukankosong said...

@Zmel Zainal hoho, me kasihhh

bukankosong said...

@Fiq Fikri same 2 youu

bukankosong said...

@Anasyg yala, xleh lawan owg tu kannn

bukankosong said...

@the malay male tul tul, kalau kita ikhlas ngn blog kita..

mereka akan dtg rite

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany kah kah kah, klakar soalan

bukankosong said...

@Nick Nashram yup, ada benarnyaaa

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman sopan sikit je

bukankosong said...

@Aku Mad yela mad, me kasih wo

bukankosong said...

@adam

mcm ko kot mr adammm

bukankosong said...

@Joey yep, history kot? atau mungkin tidakk

personal ada gak wei

cuma mana ko menghilang? dan masih kekal misteri

nizamsani said...

tahniah.