Saturday, September 29, 2012

Cinta & bosan


Cepat jatuh cinta dan bosan.. tu bukan cinta, tu cuma crush


Kalau cinta, kau akan minat dia untuk satu jangka masa yang lama.

20 comment(s):

Syazwan Che Deraman said...

crush baru sekali.
bercinta dah berkali kali.
dikecewakan pon berkali kali.
mengecewakan tak pernah sekali.
heheh

edanmaya said...

aku setuju!

enchikseseorang said...

betul.. jatuh cinta berkali... ditinggalkan oleh cinta pun berkali-kali,

masihkah ada cinta? arghhh. lebih baik berskandal!

Asrul "iLham" Sany said...

cinta tu bullshit!

nasib baik saya single forever dan tak terikat dengan sesiapa ~

the fikirman said...

makan dalam wehh.. :D

crescent said...

betul...kalau betul cinta bertahun pun tak bosan...

dee said...

tapi pehal aku crush pun lama sgt? kekeke... scandal pun bole tahan lama gak la.

bcinta? erm... untungnya baru sekali tapi dah takk! hahahaha

Cikgu Ma said...

cinta aku bukan kosong tapi samar..bagaimana?

Haikal Blank said...

memang lama dan sengsara kadangnya. haha

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman haha, dan dan je

bukankosong said...

@edanmaya mesti rr

bukankosong said...

@enchikseseorang adanya

tak baik berskandal weiii

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany taik mung!

bukankosong said...

@the fikirman dalam ke?

bukankosong said...

@crescent gitulahhh

bukankosong said...

@dee merasa kan, pengalaman gak tuh

bukankosong said...

@Cikgu Ma ofkosla bukan kosong

bukankosong said...

@Haikal Blank sedihhh

Fel said...

Kalau sungguh-sungguh cinta, bosan itu tiada dalam kamus hidup sang pencinta.

Encik H said...

thats why aku minat dia untuk satu jangka masa yang lama.. :D