Friday, September 7, 2012

baham anak sendiri



risau dengan hamster aku nih

ni kali ke-2 beliau beranak

kali ni beranak 8 ekor

sekarang dah tinggal 3



korang tau nape?

beliau makan!

gila!



rasanya aku dah terlebih bagi makan dah

pehal nak baham anak sendiri?

anyone boleh bantu?


7 comment(s):

Raja Fiqri Fauwaz said...

terpengaruh dengan haruan la ni.

kalau beranak terus asing la. tapi susah juga, macamana nak menyusu kan.

xazuraxabux said...

kau ada pegang anak dia tak?
member aku ada cakap, jgn sesekali pegang n sentuh anak dia sebab boleh hilang bau anak dia. that's means once kau dah pegang, bau tangan kau akan lekat kat anak dia n dia rasa itu bukan anak dia lagi. ini pendapat member aku lah, tapi kau try lah tanya orang lain pulak..mana tau aku silap. huhuhu...

Ri said...

rashid, leh baca beberapa sbb di sini

http://wiki.answers.com/Q/Why_do_Hamsters_eat_their_babies

dan sini

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070927191129AAPXhAz

bukankosong said...

@Raja Fiqri Fauwaz tula, haruan sgttt

bukankosong said...

@xazuraxabux tau, xdela pegang...mungkin sbb sangkarnya kecik

bukankosong said...

@Ri thnks Ri, sumber berguna : )

Fel said...

Kanibal hamster kau tu.