Friday, September 21, 2012

Shila Amzah juara Asian Wave










well done Shila Amzah, anda memang berbakat dan telah mengharumkan nama Malaysia kat China

mula-mula aku dengar dua video nih  '' wow! '' superb la

beliau memang telah berjaya membawa lagu denga baik, even judge judge yg ada kat pertandingan Asian Wave tuh pun terpegun dengan kelunakkan suara shila



meremang aku dengar wei

selain Ct, penyanyi wanita lain aku tak berapa pandang sangat melainkan lagu lagu mereka best ( kekwat sgttt kannn...haha )

btw shila , ko owsem beb! bangga dengan kamu

aku bangga bukan apa, sbb beliau telah berjaya celikkan mata org luar bahawa kita juga punyai bakat yg terpendam yg tak boleh dipandang sebelah mata

selama nih, kita hanya jaguh kampung je & now i m proud of u shila



kamu dah matured dan sudah bersedia untuk terus maju ke depan dalam bidang nyanyian

paling bangga, kamu pakai hijab ( tudung ), chumil giler...sape yg pakai tudung actually seri dia naik sangat



walau perbezaan bahasa kat pertandingan tuh

nampak shila boleh managed keadaan dengan baik

btw congratss sekali lagi untuk beliau



* haha, aku paling suka part judges ternganga terkejut dengan kemerduan & kehebatan lontaran nyanyian shila 


10 comment(s):

Liyaa Mf said...

Aku pun baru je tadi layan video dea kat Asian Wave tu sbb byk gak blog2 yg update psl kemenangan Shila ni. Well, aku susah nak komen panjang2 sebab aku tak minat Shila Amzah. Derrr! Aku lagi kekwat drpd kau rupanya :P

Btw, even aku tak minat tp aku taknak tipu yg aku agak kagum gak r ngan suara dea ^^ Tp tetap tak minat! *Ego* -__-

Amin A. R said...

pakej!

Syazwan Che Deraman said...

aku dengar dengar, dia menang 2,5 juuta.
betul ke?

LelakiSemalam said...

mmg dia layak menang!

crescent said...

Terbaik sgt shila...banggakan Malaysia...dan dia memang layak menang...huhu...

bukankosong said...

@Liyaa Mf xdela minat beliau jugak, cuma kagum beliau dapat buat yg terbaik di Asian Wave

bukankosong said...

@Amin A. R setuju!

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman betul la tuu, mcm tu la jugak dengar

bukankosong said...

@LelakiSemalam kan kan kan

bukankosong said...

@crescent mesti la bangga