Thursday, September 20, 2012

Beauty drink


Skrg nih dah macam macam

Zaman moden rite? Apapun bule jadi

Selain pakai make up, cucuk, botox, operate & susuk

Minum air pun boleh jd cantik, ada collagen lagi tuh



Teganglah kulit korang pah nih

Tidak dimamah usia lagi

Serius dekat pasar raya dah dijual air nih

Kalau brani beli la

Minuman awet muda tuh

Even jusco pun dah jual




8 comment(s):

Fel said...

Betul ke boleh buat kulit jadi awet muda? Amboi. Susah aku nak percaya. ;p

Syazwan Che Deraman said...

berapa satu ni?

satgi nakgi cari.
kehkehkeh.

bukankosong said...

@Fel aku tak taula, tak pernah cuba & beli

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman haha, gi rr cari

khaifaiz said...

x yah la nak awet2 muda... hahaha... Awet tua lagi bahagia

bukankosong said...

@khaifaiz haha, ala...tua kat kulit je...usia tetap lanjut weiii

Liyaa Mf said...

Aku rasa aku terpikat dengan botol dea. Air dea maybe tak perlu kalau aku dah originally awet muda :P

Kehkeh! Btw, boleh try ni! :D

luddin said...

pernah nampak air botol ni kat Thailand!