Monday, September 10, 2012

fresh



baru selesai membersihkan lima sangkar hamster

tak kira yg besar atau kecil



juga selesai mandikan mereka

dan bagi makanan yg baru



fresh semuanya

tapi sayang seribu kali sayang, anak lana dey rey ( 1 of my hamster ) yg beranak lapan hari tu

kini dah jadi ibu yatim

maklumla habis semua anak dimakannya

demn!



16 comment(s):

syabab said...

hallooo bro..hehe lame xmai sini... pe cer?sihat?

the malay male said...

Ayat 'ibu yatim' pun ada yea...huhuhuuhu

Evagurl Izma said...

lor.. baru tau rupanya hamster ni makan anak jugak ek -_-

i'm shin... i'm inesen said...

kalo org jaman dulu dulu ada bela hamster mesti ada peribahasa "ibarat hamster makan anak" tp sbb xde natang ni dulu kala.. maka jadilah "ibarat haruan makan anak" #gitu

Ri said...

urp! alhamduliLlah.. :p

tima kasih atas semangat yg diberi.
moga jumpa jln yg terbaik untuk membesarkan keluarga hamster anda

FARYN said...

tukar bela sugar glider plak..

Fel said...

Ganas juga Lana Dey Rey itu ya.

Asrul "iLham" Sany said...

Lana stress asyik duk rumah kecil... nak banglo pink...hhahhaha

bukankosong said...

@syabab baik je...lama ang menyepikan diri ye? asal?

bukankosong said...

@the malay male berguna kat sini je, hehe

bukankosong said...

@Evagurl Izma dah nama menatang ye

bukankosong said...

@i'm shin... i'm inesen pandai shin ye, kah kah kah

bukankosong said...

@Ri sama2..huhu

bukankosong said...

@FARYN mahal la...tak mampu

bukankosong said...

@Fel serius ganas! cam ko la

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany dapat dah kan,ceh!