Monday, September 10, 2012

keperluan katanya



handphone?

antara aset wajib pada setiap orang, tak kira tua atau muda mahupun kanak-kanak, mereka pun dah pandai pakai hset nih

bagaikan nyawa katanya



sbb tulah kat mana-mana pun

tak kira, tgh jalan ke, makan ke, kerja ke, study ke atau apa apala aktiviti nak kena ada menda alah nih

even kalau makan sorang-sorang, handphone ni lah peneman, takde lah nampak 'loser' sgt makan seperti tak de kawan

ramai cover line guna kaedah ini



btw satu lagi perkara, orang orang dulu selalu start makan dengan dimulai bacaan Bismillah

tapi sekarang ni Istagram dulu ok

pegang phone untuk tangkap gambar then muat turun ke FB, twitter atau silap haribulan kat blog

gitulah ye



tu antara contoh kegunaan handphone zaman kini

mungkin sedikit lara tapi nak wat cam mana, handset dah jadi keperluan dan bukan kehendak lagi

kata nyawa ye?

if tertinggal hset kat umah satu hari tu dah gelabah dah wei, kosong hidup katanya

semua menda stuck! ceh




7 comment(s):

Anasyg said...

bukankosong la hidup tanpa hp, terus takleh hidup da kut. Hehe-anyhow, mmg hp ni jadi barang coverline kan. Selalu wat gitu gak.

Asrul "iLham" Sany said...

tapi kalau masa makan pun asyik duk hadap henfon tgk facebook tu pun kira lagi teruk kan dari ambik gambar letak kat instagram...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoiii..klu sorg2 nmpk sgt looser..haha

bukankosong said...

@Anasyg dah tau dah, anda memang begitu

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany 2x5 je tuhhh

bukankosong said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) kan kan kan

Fel said...

Handphone tu penting untuk update status Twitter. EH.