Friday, September 14, 2012

header baru II



aku dapat header baru lagi

hasil hadiah encik KHAIRUL ANAS

baiknya beliau



kali ini lebih simple

sesuai dengan tema blog aku kot



aku kenal beliau pun melalui blog

gi rr blog beliau, just klick kat nama tuh

beliau pandai bercerita, banyak kisah dikongsi

karangan beliau mesti lebih dari 360 patah perkataan



selain kupas isu semasa, perli memerli pun ada

kah kah kah



oh, ada nak komen pasal header aku? 




24 comment(s):

NUke_Rude said...

wahh.. rezeki hujung Syawal la kiranya ni??

:D

aizamia3 said...

kadang-kadang yang simple tu lagi menarik.. ;)

Syazwan Che Deraman said...

hang minat jepun ke?

Evagurl Izma said...

header ko..


smart!!

adam said...

rajin betul orang bagi ang header.

the fikirman said...

header lu...

ohsem!!
red dot .
ala2 leica

:D

Nick Nashram said...

semat header baru bro..cuma kalo ade line untuk header tu lagi semat :)

enchikseseorang said...

NICE!

CintaZulaikha said...

cantek, sb simple kan...nice lah :)

Asrul "iLham" Sany said...

owh, baguslah abang dapat header..

the malay male said...

Unik

D i n said...

waa simple but nice i like hehe

Fel said...

Simple and nice. Love it. :)

bukankosong said...

@NUke_Rude tulah...aminnn syukur,hoho

bukankosong said...

@aizamia3 a ah..setuju

bukankosong said...

@Syazwan Che Deraman keje kat comp.jepun je, xdela minat mana pun

bukankosong said...

@Evagurl Izma me kasih

bukankosong said...

@adam rezeki saya kot adam, kamu pun sama, aritu ada owg bg gambo

bukankosong said...

@the fikirman me kasih beb

bukankosong said...

@Nick Nashram mmg sengaja letak tanpa line, bagi line sikit

bukankosong said...

@enchikseseorang thnks

bukankosong said...

@CintaZulaikha me kasih ikha

bukankosong said...

@D i n thnks

bukankosong said...

@Fel fel nyer lg gempak