Sunday, September 9, 2012

pakai tangan




sekarang nih aku didik kucing-kucing aku pakai tangan

untuk DO & DON'T kat umah aku



tp jangan risau, pakai tangan tu takdela over sangat

belum layak untuk call teledera



biar diaowg behave

biar diaowg tau tuannya tidak sekadar memanjakannya sahaja dengan meletakkan nama-nama pelakon Hollywood belaka

4 ekor semuanya

2 betina & 2 jantan


14 comment(s):

D i n said...

aku ajar kucing aku pakai tangan jugak sampai skrg kucing aku bedisiplin haha

Anasyg said...

suka pakai kaki - pastu cium mulut ke mulut sbg tanda cayang - *kaki tu kalau terlampau geram je. (akan ada surat protes lepas ni)

ramai *instead of banyak - sgt ramai kucin saya dlm umah ni

iKhRam said...

sayang anak
pukul-pukulkan

barulah syang namanya...
sayang nak mengajar..

Raja Fiqri Fauwaz said...

ajar pijak gambar sekali k. :)

NIZAM said...

kata orang, kalo syg, tgn2 kan. wah.. gitu kan.

nk tny, kenapa blogger profile not available bila klik dekat nama ko masa ko komen kt blog aku?

Samad said...

salam perkenalan bro. kemain susah nak jumpa blog lu ni

Asrul "iLham" Sany said...

Hit me baby one more time - britney spears

bukankosong said...

@D i n a ah...bior mereka tau, mana bule atau ditegah

bukankosong said...

@Anasyg hoho...pandai yeeee

kaki ye?

ramai ye?

kutuk kiter la tuuu

bukankosong said...

@iKhRam tgh praktis nih

takut giler diaowggg

bukankosong said...

@Raja Fiqri Fauwaz haha, perli nampak? :p

bukankosong said...

@NIZAM thnks Nizam bgtau, actually pasal link blog tu, aku pun tak perasannn

thnks bgtau, dah update dahhh

bukankosong said...

@Samad mr s...tu lah, gua tak perasan, sek baik ada yg bgtau

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany lps nih nak hit lagi kalau si britney tu wat hal