Tuesday, September 25, 2012

rasa bersalah



oh, rasa bersalah masih berkesan dalam hati since semalam

gara-gara lupa tutup pili air



dan nak jadi cerita, kami keluar rumah selama 2 jam

terbaekkkkk!

orang skrg tengah sibuk nak jimat air, aku ngan selamba badak gi membazir air



bukan sengaja wei

betul betul lupa, 1st time, tak pernah jadi mcm tu, selalu je check tapi haram! hari ni lupa plak

bagusnya, pengajaran, next time tak buat dah



ni lah manusia, selagi tak jatuh tangga, mananya mau ingat


16 comment(s):

enchikseseorang said...

lupa tutup pili air di sinki atau bilik air..

nasib baik juga andai di sinki, tiada kes sinki tersumbat.. kalau tidak
2 jam sudah cukup menenggelamkan lantai dapur.
esok masuk harian metro bertajuk

"Gara-gara sakan keluar 2jam"

:)

khaifaiz said...

tunggu bil air je la utk bulan ni

Asrul "iLham" Sany said...

nasib baik kesalahan sendiri, kalau tak sampai seminggu dok asyik potpetpotpet kannnnn

hazwan hairy said...

sekali skla xpa..hakhak

Jna marcello said...

pili air xpe..jgn lupe plug mesin basuh..raya ritu rumah jiran na terbakar sbb terlupa tutup plug mesin basuh dye..hanyebaru 3jam je..
da laa 1st raya..sedihhh~
after this more careful okay..

D i n said...

hahaha besala tu kalau belum terhantuk mana ada sakit kalau dah kena hahaha ~~

Liyaa Mf said...

Laen kali jangan buat lagi. Grrr :P

bukankosong said...

@enchikseseorang bilik air, nasib baik bukak tak kuat sgt..so xdela melimpah

bukankosong said...

@khaifaiz itula gamaknyaaa

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany ceh!

bukankosong said...

@hazwan hairy xkan berlaku lagi dahhh

demn!

dee said...

aku turut bersimpati.

bukankosong said...

@Jna marcello giler dasattt

bukankosong said...

@D i n kih kih kih

bukankosong said...

@Liyaa Mf waaa... ada yg marah kita, hoho

bukankosong said...

@dee tulah, redha je