Sunday, September 2, 2012

mandikan kucing



pernah korang mandi kan kucing?

disaster kan? haha

mcm semua taula, mana kucing sukakan air

kena air je mengeow tak henggat dunia, siap cakar-cakar lagi sape yg pegang diaowg



tapi aku pernah pelihara seekor kucing

kucing nih aku jumpa sbb owg buang,lawa la beliau masa tu

anehnya masa nak mandikan,dia serah diri je

senang giler,mungkin owner sblm nih dah didik dia mandi since kecik lagi



tp itu dulu

kini aku ada 3 ekor, 3 ekor yg memang tak sukakan air

demn!


10 comment(s):

crescent said...

haha...semua kucing kot macam tu...adik aku masuk kan dalam sangkar pastu mandikan dengan sangkar sekali...part nak basahkan dia yang hazab...kalau dah basah baru kucing tu senang nak handle...haha...

W. Hidney said...

dulu my sinchan tak takut mandi. cuma kalau boleh dia tak suka mandi air sejuk. gila diva kucing i hahaha

whitecappuccino said...

Bab2 mandikan kucing serah pada anak pompun yg suka kucing tu..dia la yg mandikan kcing tpi memang dgn dia skali habis basah.

bukankosong said...

@crescent baru lepas hazab nya td, hoho

bukankosong said...

@W. Hidney like tuan like cat, keh keh

bukankosong said...

@whitecappuccino ok rr tuh, leh main air sekali :P

blog-tips-kurus said...

yg senang dimandikan tu tiada zuriatkah??

evagurl izma said...

mandikan kucing lg senang drpd mandikan arnab! huhu. arnab siap gigit lg tgn kite ouh T.T

FARYN said...

celup je dalam air..mwahahahaa

Fel said...

Mohon bersabar dan terus mandikan kucing tersebut. Haha.