Monday, September 17, 2012

SORE EYES = 5 DAYS OF MC hehehe (kill it before it lays eggs!)



video asal







video penghinaan





hoho, untuk memahami apa yg cuba disampaikan, korang wajib tonton dua video ini

tengok yg version asal dulu then baru yg seterusnya



btw, ni la faedahnya kalau post video bukan-bukan kat youtube

kalau nak femes cepat dengan kaedah nih, aku rasa tak berbaloi

karang jumpa kat luar, mau dimalukan, semua tengok dan memerli

tak mau lah



asalnya, aku tak tau isu nih

tetiba aje member tempat keje aku tergedik-gedik buat stail sore eyes & peace over over

hina sungguh aku tengok

ingat ko sailormoon!



actually byk lagi copycat si gadis yg ' dia rasa dia cute tuh '

semua berbentuk penghinaan balik

aduiii, lawak nak pecah perut



anda boleh search kat youtube, taip je tajuk entry aku


12 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

Vokal Bukan Sekadar Rupa...

sertailah ~

Zmel Zainal said...

parody macam cilake. haha

farhana said...

Masa mula2 tengok dulu, rasa malu pada diri sendiri. Hehehe

Fel said...

Dah tengok dah dulu. Malunya aku sebagai perempuan bila tengok video ni.

aimi adilah said...

oooo si gedik 2.... ahahhahaha xpasal2 jadi bahan.... padan muka

aizamia3 said...

kesian..

bukankosong said...

@Asrul "iLham" Sany ceh, lariks topikk

bukankosong said...

@Zmel Zainal mmg! kah kah kah

bukankosong said...

@farhana anda gadis chumil itukah? kah kah kah

bukankosong said...

@Fel ko lain Fel, ko speselll

bukankosong said...

@aimi adilah tulah wei, haha

bukankosong said...

@aizamia3 mmg kesiannn